dimecres, 26 de juny del 2013

Pimp my deck: Tezzeret Control


Bona nit, amics,

Abans de tot, disculpeu el lleuger retard d'avui; he tingut un dinar amb companys d'empresa i, conseqüentment, estic altament begut. Sabreu disculpar-ho.

Avui toca el Pimp my Deck corresponent a la LCV d'abril. Aquí teniu la Tezzeret Control amb la que el Miguel Angel Rodríguez, aka Chicuelo, va fer Top 16 fa un parell de mesos. Seria fully pimped si jo fos humanament capaç de trobar a Shelly Wan, Philip Straub i Daniel Ljunggren i que aquests em signéssin la Misty Rainforest, la Scalding Tarn i la Grafdigger's Cage. Ah, i la Tormod's del side tampoc està signada. Per tant, ens haurem de conformar amb un pimp level de 71/75:

 
Vegem el detall dels cartrons del deck:








 
I aquí tenim el side:


És una pena que Vintage sigui un format tan estàtic, ja que dificulta que jo pugui penjar decks més originals. Però en fi, és el que hi ha. I què hòsties, els decks de Vintage en pimp molen infinit.

Com ja us he comentat abans, estic una mica intoxicat ara mateix, o sigui que si no us fa res, per aquesta setmana ho deixarem aquí. Ah: la setmana que vé no hi ha update, que estic de vacances a l'estranger. Ara, si tot va bé, en dues setmanes hi haurà una actualització maca.

Ens veiem llavors. Ara me'n vaig a dormir la mona. Keep it pimp!

dimecres, 19 de juny del 2013

Beta Project: Andi Rusu complert

Bona tarda, amics meus tots,

Comencem l'entrada d'avui amb les dues cartes que Andi Rusu va il·lustrar per Beta. Em faltava tenir signat el Roc of Kher Ridges, i ja l'he aconseguit:


Crec que quan vaig penjar el Goblin Balloon Brigade ja vaig comentar que l'estil del senyor Rusu m'agrada molt, i no m'importa repetir-ho. És una pena que ja no es vegin cartes amb estils tan marcats i propis al nostre joc de cartrons favorit.

I un cop ja tinc el Roc a la carpeta, el Beta Project està complert en un 295/302. Em falten set miserables cartes per acabar. Aquí us les mostro:


Si en teniu alguna, o sabeu d'algú que les tingui, o un amic del cosí del vostre dealer va sentir dir que hi ha un tio a Lituània que les ven, o el que sigui, FEU-M'HO SABER!

Més coses relacionades amb Beta: Al dia següent que m'arribéssin les cartes de la Weber, m'havia compropés amb un amic a comprar-li la seva Ankh of Mishra signada. Així que en vint-i-quatre hores vaig aconseguir dues Ankhs:


La de la dreta (que és la que em va vendre l'amic en qüestió) ja me l'he treta de sobre. Fins on jo sé, ningú ha aconseguit (encara) construïr un deck amb Ankhs of Mishra que funcioni, o sigui que amb la de col·lecció ja en tinc prou!

Passem ara a coses més brillants. Fa uns dies vaig aconseguir unes quantes cartes maques a eBay, entre elles, l'Academy Rector de dalt a l'esquerra, amb la que he aconseguit tenir-ne un playset signat igual. Les dues de la dreta, per si us interessen, estan en venda!


Més coses: un parell de Tutores foil signed. No m'importaria gens tenir les Goblin Matron de 7th signades pel tiet Dan, però costen una morterada, o sigui que de moment ho deixarem córrer.


Aquí tenim tres tokens d'"Espíritu" signats. En Spanish, sí. Algun dia faré l'upgrade a anglès, espero.


Un playset de Mana Leaks de Stronghold, signats pel Christopher Rush. Els hagués preferit foil, però vés i busca'ls:


I ja anem acabant per avui amb un Vindicate, dos Batterskulls i una SoLaS, tot foil signed, i obtingut a la mateixa subhasta que la Rectora i els dos Enlightened Tutor:




I ja no em queda res més per mostrar. Mentida: tinc una Letter From totalment flipant pendent de penjar, i uns quants Pimp my Decks gairebé preparats. De moment, el més possible és que la setmana que vé pengi un Pimp my Deck, a no ser que m'arribin alguns sobres que tinc voltant o alguna coseta que he enviat als Grand Prixs. Ja veurem!

Per avui això és tot. Salut i keep it pimp!




 

dimecres, 12 de juny del 2013

Beta Project: Amy Weber comperta! (i Letter from Cliff Nielsen)

Bona tarda, mainada,

Fins fa unes poques hores, estava convençut que l'entrada d'avui seria un Pimp my Deck de la LCV d'abril. Però un paquet ple de cartrons que m'han tornat a l'hora de dinar m'ha fet canviar d'opinió, amb gran alegria del meu cor. Però comencem pel final, com els spells a la pila. Fa tres o quatre mesos li vaig enviar unes quantes cartetes a Cliff Nielsen, il·lustrador lamentablement poc conegut però amb un estil molt propi i original. Aquest ha estat el resultat:


El que m'interessava més eren les Serenitys, però ja que li enviava coses, vaig posar alguna cosa més, pels vells temps i tal. Aquí està el detall dels tres playsets:



 
I un cop ensenyat el tema Nielsen, aquí està el bé de Déu que, després de més d'un any, he rebut aquest mateix migdia:


En efecte, Amy Weber's back!! D'una banda, aquesta arribada m'omple d'una alegria enorme, però de l'altra, com ja donava les cartes per perdudes, m'he anat recomprant alguna de les coses que he vist, amb els següents resultats:




Vaja, que em surten cartes de l'Amy Weber signades per les orelles. Més detalls d'això després. El que importa és que, gràcies a l'Ankh of Mishra i el Lifelace recuperats, per fi tinc les 16 cartes de Beta d'Amy Weber signades:


Amb això estic a vuit miserables cartes d'acabar el Beta Project. I si tot va bé, demà seran set. Poca broma. Però a més, el Lifelace era la darrera carta verda de Beta que em faltava per tenir signada, o sigui que ara ja les tinc totes. Per tant és una ocasió estupenda per fer-lis una foto:



 
I per acabar, aquí teniu les cartes de l'Amy Weber que ara mateix tinc repetides i em trec de sobre. Si us interessa alguna cosa, ja sabeu!


Això és tot per avui! La setmana que vé tocarà un altre avenç del Beta Project (petitet). A més, en aquests moments no puc sortir de casa per que el carter m'ha de portar un sobre amb algunes coses foil signed que em vaig comprar golafrement fa uns dies (que avui hi havia poquet foil). En resum, que la setmana que vé, més.

Keep it pimp!
 

dimecres, 5 de juny del 2013

Una mica de tot

Bona tarda mestres,

En aquesta primera entrada del mes de juny, tal com ja us he comentat en el títol, hi ha una miqueta de tot. No us espereu grans meravelles, que no es festa cada dia. Però alguna cosa maca sí que hi ha, em sembla a mi. Per exemple, aquest playset de Disenchants de Beta signats per l'Amy Weber:


Quan penso que aquesta dona té 4 Illusionary Mask de Beta meves des de fa mesos (o anys), i que el més possible és que no les torni a veure mai més, se'm trenca el cor. En fi, potser tornin algun dia.

Passem a ensenyar uns quants planeswalkers totxos. Per començar, un playset de Tezzerets, dos signats que ja tenia d'abans, i dos double signed que vaig aconseguir fa uns dies:


Però per què tenir quatre Tezzerets quan en pots tenir vuit, no?


Aquests van ser una golafreria. És que la signatura del Kieryluk m'agrada molt.

Més cartes bones blaves. Vet ací un Venser foil signed:


I canviem de color (i d'arquetip). Aquí tenim un playset de Dread of Night signats,. Algun dia trobaré els Infernal Tutor foil signed i per fi podré jugar una ANT amb una mica de cara i ulls.


Més tonteries: Un Beast Within foil signed. No sé d'on ha sortit, ja que en teoria el Dave Allsop no signa, cosa que és una putada per que no m'importaria tenir els Sinkhole de Judge Gift Program signadets. En fi:


Aquesta propera em fa especial gràcia: Amb aquest modest Fungusaur, signat pel Daniel Gelon amb la seva característica signatura horripilant, em falten només 10 cartes per acabar Beta Signed. I d'aquestes 10, tinc esperances molt fundades d'aconsegir-ne dues més en breu. Veurem si hi ha sort.


Un Supreme Verdict foil signed:


Em va sortir en un sobre, vaig tenir l'oportunitat d'enviar-lo al dibuixant i ja el tenim aquí. No big deal.

Ja anem acabant. Aquí teniu un playset de Cursed Scrolls signed, que no es juguen enlloc però em recorden quan era jove, allà als llunyans 90. Quins temps.


I per tancar la paradeta per aquesta setmana, un playset de Glacial Fortress foil signed. Què puc dir, els vaig veure a eBay, vaig pujar at random a veure què passava i me'ls vaig acabar enduent. Comentar que el senyor Vohwinkel segueix amb el seu divertit costum de signar les cartes on menys es vegi la signatura:


Apa, ja estem per avui. Per la setmana que vé, si aconsegueixo (i m'arriben) les dues cartes de Beta que codicio, i/o una Letter From que estic esperant, i/o un sobre ple de llaminadures que vaig pillar a eBay fa uns dies (i que em van costar un ronyó, les molt cabrones antìpàtiques), doncs us les ensenyaré. I si no, tinc un Pimp my Deck de la LCV d'abril ja preparat. Tot d'una elegància suprema, per suposat.

I en breu espero poder-vos ensenyar una altra Letter From, més tremenda que el capítol 9 de la 3a temporada de Game of Thrones. Així que seguiu connectats, que el pimp no s'acaba!

Salut i keep it pimp!