dimecres, 31 de juliol del 2013

The Vintage Restricted List... i molt més

Bona tarda, pollastres!
 
L'entrada d'aquesta setmana està plena de tonyina! Començarem amb cosetes més o menys rutinàries, com per exemple, aquest playset d'ESGs que substitueixen els que tenia des de fa temps. Bàsicament, la signatura és igual de lletja, només que una mica més gruixuda. Això em recorda que fa mesos que tinc pendent de fer una entrada dedicada a signatures lletges. Julie Baroh hi sortirà, us ho asseguro. Tan mona que és ella i tan cutre que és la seva signatura!


Més tonteries: Un token de Spirit en l'idioma correcte, un Wickerbough Elder foil signed, una Survi foil signed (que no és tan tonteria realment, que mira que costa de trobar això signat, hòsties), i un Triski foil signed "altered" (la paraula "CLANK" es pot considerar una alteració?) que em va regalar amablement el Pablo Ambrojo dissabte passat a la Lliga Catalana de Vintage:




 
I ara comencem amb els temes una mica més seriosos. Aquí teniu vuit Ancient Tombs signades, les quatre del From the Vault que tenia de fa temps, i les quatre de Tempest de tota la vida que em van arribar fa poc. El bo del Colin MacNeil, a part que segueix signant com "Manel", ha descobert que signar a la caixa de text mola, cosa que em fa infinitament feliç:


I parlant de terres:


Amb aquests 4 Arid Mesa foil signed, ja "només" em falten els Scalding Tarn per tenir les 40 fetchlands foil signed. Sí, "només" entre cometes, per que trobar a Philip Straub sembla missió impossible. A veure si hi ha sort.
 
I encara parlant de terres:


4 Wasteland foil signed que substitueixen els que ja tenia. Si en els ESG preferia una signatura més gruixuda a una més fineta, en el cas d'Una Fricker m'agrada més la signatura fina a la gruixuda. Misteris del pimp. Amb els Wastes em va arribar també això:


I parlant d'artistes xungos de trobar, també vaig aconseguir 2 Vampirics més, un foil i l'altre no, tots dos signats, per suposat. Vegem la família vampírica feliçment reunida:
 

...i ja que estem amb el tema "artistes xungos de trobar", aquí tenim un playset de Spell Snares signats per Hideaki Takamura, que poca broma:

 
I ara, per fi, dediquem-nos al tema que dona títol a l'entrada de la setmana. Si ho recordeu, per allà abril vaig publicar una Vintage Restricted List, tota pimpejada i signada excepte la Trini i l'Imperial. Pocs dies després, vaig aconseguir la Trini, que ja vaig penjar per aquí, però que és tan maca que la torno a penjar:


Després van des-restringir el Regrowth. I fa un parell de setmanes em va arribar aquest modest cartró:

 
Com gent observadora que sou, haureu notat que està en xinès. Però per una vegada, i crec que més que justificadament, faré una excepció a la regla "English only". Gràcies a això, puc penjar la llista de restringides actualitzada:


 
PROJECTE COMPLERT.

 

dimecres, 24 de juliol del 2013

Beta project: 6 cards to go

Bona tarda, pimpers!

L'entrada d'avui és una mica de transició; d'una banda, estic esperant un parell de sobres per poder fer els Pimp my Decks que tinc pendents, i de l'altra, les cosetes que tinc per ensenyar són molt, però molt guapes, i he de pensar-me com us les presento. Així que aquesta setmana em limitaré a ensenyar-vos la Stone Rain de Beta signada pel molt introbable Daniel Gelon que he aconseguit fa uns dies:

 
Amb aquesta troballa, ja només em falten sis cartes per acabar el Beta Project. I ojo, que si surten bé un parell de trapis que tinc pendents, aquest número baixarà dràsticament:


A més a més, ja tinc signades les 46 cartes vermelles de Beta, així que aprofito per mostrar-les totes juntes:


Ja que estem en mode Beta, us ensenyaré també el que possiblement siguin les cartes més lletges del món. Aparteu les criatures:


Se suposava que aquests counters estaven "slightly altered" pel Mark Poole, així que me'ls vaig comprar a cegues. Com diuen els gallecs, nunca mais. Ara no sé si comprar-me un playset de Counterspells signed normal i desprendre'm d'aquests engendres, o si me'ls quedo a veure si amb el temps els hi agafo carinyo.
 
I per no deixar-vos tota la setmana amb aquesta imatge horrible a les pupil·les, m'acomiado amb una foto de cartes no signades però tot i això molt guapes:


Com acostumo a dir, per què tenir-ne quatre si en pots tenir vuit, no? De totes formes, els de Future Sight estan a la venda, diria que regalats de preu però tampoc us vull enganyar; si algú els vol, ja sap on trobar-me!
 
I per avui això serà tot. La setmana que vé, més tonyina. Stay pimp!
 

dimecres, 17 de juliol del 2013

Pimp my deck: Esper Stoneblade

Bona tarda, pimpollos!

Avui seguiré amb la titànica tasca de posar-me al dia amb els Pimp my Decks de la Lliga Catalana de Legacy. Aquesta setmana tocarà el deck de febrer; en concret, l'Esper Stoneblade amb la que el Marc Duran va quedar finalista a inGenio. Tinc tot el maindeck signat, i 13 de les 15 del side, també (a part dels tokens de Spirit i de Germ). Pimp level: 73/75. La Karakas i el Counterspell de base i el Disenchant de side no són foil, si no de Legends i Beta respectivament, però sabreu perdonar.

 
 
 
Vegem el deck amb més detall:









 
I el side, d'on em faltaran per pimpejar la Relic of Progenitus i la Zealous Persecution:


Per ser un deck que no jugaré a la meva vida crec que m'ha quedat prou maco. No?

I per avui ja n'hi ha prou. La setmana que vé, si tot va bé, posaré una petita actualització del Beta Project, o potser un altre projecte que tinc en marxa i que espero concloure demà. Entre tant, segueixo treballant per penjar decks guapos de les lligues de Vintage i Legacy. I sempre van entrant cosetes sueltes que també us ensenyaré un dia d'aquests.
 
Fins la setmana que vé, doncs. Keep it pimp!
 
 

dimecres, 10 de juliol del 2013

Letter from Thomas M. Baxa, i molt més


Hola gent,

Després d'una plàcida setmana de vacances, ja estem aquí un altre cop amb una nova actualització del blog més brillant de la xarxa. Avui, per començar, us ensenyo la carta que vaig rebre del gran Thomas M. Baxa. Estava cansat de tenir només 3 Duplicants signats, així que vaig ajuntar una mica de tonyina i l'hi vaig enviar. Aquí està el resultat:


Vegem-les amb més detall:






Aquí veiem el playser de Duplis, per fi complert (tot i que amb signatures de colors diferents; puc viure amb la diferència).

Més coses, fa unes setmanes van tenir lloc els GPs de Houston i Las Vegas. Entre altres molts artistes, van estar signant Rob Alexander i Chris Rahn, dels quals tinc bastantes cosetes però sempre hi ha algun cartró signable o un altre. Així que li vaig demanar al senyor Raül Rabionet, que assistia als dos tornejos, si em podia fer el favor de signar-me unes quantes coses, i el resultat ha estat aquest:



Ja tenia tres Lim-Dûl's Vault signats, però per què tenir-ne tres si podia aconseguir el playset. Respecte al senyor Rahn, les espases són una cosa que s'ha de tenir sí o sí, i la resta, doncs mira.

I passem a les novetats més guapes. Fa un parell de dissabtes es va celebrar la LCV de maig, a la qual vaig fer un 4-2 que seria un gran resultat si no fos per que vaig haver de jugar la darrera ronda amb 4-1 i, com és usual, la vaig perdre. Però no estem aquí per lamentar-nos, si no per ensenyar tonyina, així que aquí teniu les joguines que vaig aconseguir aquell dia:






Els Pierce substitueixen els que ja tenia (anava a escriure que la signatura dels nous és més maca que la dels vells; deixem-ho en que és menys lletja). La Sphinx és una golafreria per que sí, i el més maco de tot, sens dubte, són les Tormod's de Dark, els Cabal Ritual double signed i, sobre tot, les Misty foil signed. Ja només em falten 8 fetchlands!!

I jo crec que per avui ja podem plegar. La setmana que vé toca Pimp my Deck de Legacy, d'un deck bastant típic que va fer bon resultat a febrer i que, absurdament (ja que és un deck que en realitat a mi no m'agrada gens), tinc gairebé fully pimped.

O sigui que la setmana que vé, més. Keep it pimp!