dimecres, 29 de gener del 2014

Kev Walker @ Thought Bubble 2013

Bona tarda, parròquia,

L'entrada d'aquesta setmana està monopolitzada per un sol artista; un senyor que ha il·lustrat un número aberrant de cartes (magiccards.info em diu que 351!), però que, malgrat això, és extremadament difícil de trobar: Kev Walker. No signa per correu, no va a Grand Prixes, no baixa ni a comprar el pa pels matins. Per tant, quan vaig descobrir que assistiria al Thought Bubble, una convenció de còmics que es celebra a ni més ni menys que a Leeds, vaig movilitzar als meus contactes i vem organitzar una expedició a que ens signés cartrons. El resultat dista molt de ser insatisfactori. Vegem-lo:




Vegem el botí playset a playset. Com és habitual, algunes de les cartes dels playsets les tenia signades d'abans; en general són fàcils de detectar:




Els tres "Espíritus" de sota ja estan a la meva carpeta de canvis; si algú està interessat, ja sabeu.


Anys portava al darrera d'un playset d'Infernals foil signed, j*der. Anys!!






Doncs ja està, fins aquí l'entrada de la setmana. La veritat és que amb el tema Kev Walker m'he tret un pes enorme de sobre; i això que encara em faltarien més cartes seves per signar, però ja amb menys urgència.

En fi, que la setmana que vé torna a tocar Pimp my Deck de Legacy. Als que hagueu vist l'entrada de la setmana passada, segurament us sonarà la de la setmana que vé. Però no avancem esdeveniments!

Fins dimecres que vé, stay pimp!

 

dimecres, 22 de gener del 2014

Pimp my Deck: Dredge (again)

Bona nit, vailets,

Aquest dimecres tinc per tots vosaltres la revisió d'un dels decks de Vintage més estimats i apreciats per tothom. En efecte, aquí teniu una fantàstica Dredge; per ser exactes, és la versió amb la que l'Oscar Merino va fer Top 16 a la LCV de setembre. Fa un any, més o menys, ja havia fet un Pimp my Deck de la Dredge, però des de llavors el número de cartes signades ha augmentat molt, tant, que el deck seria fully signed si no fos pel Flame-Kin Zealot, que en teoria ja està de camí cap aquí però que encara no ha arribat. Sabreu perdonar. Sense més rotllo, aquí teniu el deck:

 
 

Vegem-lo per parts, com diria Jack l'Esbudellador:


Sí, les Undiscovered estan signades. O potser hauria de dir micro-signades.






Aprofito per comentar que m'encanten els tokens aquests de JingHe. A veure si vaig aconseguint-ne més per que me'ls signi en Brom.

I aquí està el sideboard, amb els Explosives que són marca de fàbrica del sr. Merino:


I fins aquí per avui. La setmana que vé us ensenyo el botí d'una convenció de còmics mega-random que hi va haver a Leeds el passat novembre, i a la qual vaig treure petroli en forma de signatures d'artista mega-xungo.

Fins llavors, keep it pimp!


 

dimecres, 15 de gener del 2014

Letters From Jaime Jones & John Zeleznik

Bona nit, pimpers,
 
Aquesta setmana us mostraré un parell de Letters From que em van arribar a finals de l'any passat i que encara no havia tingut temps de treure. Comencem pel botí que vaig obtenir del senyor Jaime Jones:


Aquesta forma de distribuïr les cartes a la foto no és gaire ortodoxa, però us repto a que em digueu com posar 17 cartes en una foto sense que quedi com un bunyol. En fi, veiem els cartrons en qüestió, playset a playset:






Els Balustrade serveixen per pimpejar una mica més l'All Spells (tot i que no crec que la jugui més), i els Steel Hellkite són els de la presentació, donat que és absolutament impossible trobar al James Paick, l'il·lustrador dels "bons" (i del Terminus, i del Searing Blaze, i del Pyretic Ritual). En fi, a part de les foils, li vaig comprar al sr. Jones tres artist proofs:


I l'altre senyor del que vaig rebre notícies a finals de 2013 va ser John Zeleznik. Li vaig enviar poquetes cartes, no sé per què, i aquí estan, feliçment firmades:



El Trickbind ja el vaig pujar la setmana passada, al side de l'Omni-Tell, però en gran es veu més maco. Al Zeleznik també li vaig comprar Artist Proofs, de fet una de cada carta que ha il·lustrat:


I a més, protegint les cartes, venia aquest sketch tan guapo:

 
Doncs per avui això serà tot. La setmana que vé, Pimp my Deck de Vintage. I ara surto pitant, que en 12 minuts he quedat per fer unes pintes i sopar amb uns colegues de fora del mundillo.
 
Fins el proper dimecres, keep it pimp!
 


dimecres, 8 de gener del 2014

Pimp my Deck: Omni-Tell

Bona tarda, etnicistes del pimp,
 
Avui tenim el primer Pimp my Deck de l'any! Aquesta setmana tocava Legacy, i tinc per vosaltres el meu deck favorit del format: Omni-Tell, senyores i senyors. Aquesta versió, en concret, és la que va fer servir el Marc Samarra per fer Top 4 a la LCL de Castelldefels del passat agost (com podeu veure, porto un retard del copón). En fi, aquí la teniu:

 
 

Vegem-la de més a prop, com és habitual:






Jo personalment prefereixo les Intuition per sobre de les Probes i els Flusterstorms millor que els Pact of Negation, però va a gustos. El deck és brutal el juguis com el juguis.


...i aquest playset de Show and Tells és massa maco per no treure'l a passejar tant com sigui possible!


I aquí està el sideboard:


D'aquesta versió, com que no jugava Scalding Tarns, només em falten per signar el Sapphire Charm i el Release the Ants del side. Ja té pilotes que just una de les cartes que em falten sigui la win condition principal, però li vaig enviar una a signar al Ron Spencer a començaments de desembre i encara no ha tornat, què hi farem. Comentaré que amb aquest deck vaig fer Top 8 al torneig de la LCL d'octubre, a la final de desembre (m'havia de tocar Reanimator al Top 8!!), i he guanyat dos o tres tornejos de tenda. I per que jo guanyi un torneig, encara que sigui de 10 persones, el deck ha de ser molt, però molt bo!
 
Doncs això és tot per avui. La setmana que vé una doble Letter From, i en dues setmanes, la darrera actualització del deck més estimat de Vintage. Stay tuned & Keep it pimp!
 

dimecres, 1 de gener del 2014

2014!

Bona tarda i bon any, companys de la secta del pimp!
 
Comencem amb aquesta entrada el quart any de Super Secret Tech. Aquí hauria de posar que estic molt emocionat, que tot això no hauria estat possible sense els meus fans als que dec tant, etcètera etcètera, però no estic inspirat, o sigui que no ho posaré.
 
Passem a la tonyina de la setmana! Avui tinc les cartes que el Joaquín Fernández, gran pimper i millor persona, em va portar amablement a signar al GP: València, on van assistir Igor Kieryluk i Karl Kopinski:


Del Kieryluk només em faltaven els Fyndhorn del FtV: 20, la resta de cartes guapes d'ell (que en té unes quantes) ja les vaig signar al GP: Lisboa de 2012. I d'en Kopinski em faltava això:





El més interessant són els Vials de Modern Masters; he donat per impossible que el Greg Hildebrandt em signi els de Darksteel, o sigui que aquests serviran.
 
Passant a altres afers, a novembre també vaig aconseguir, de forma una mica surrealista, unes quantes coses del sr. Austin Hsu:


 
Llàstima de les Ratchet signades en silver, però ja em van bé, millor això que res. I ara un parell de coses sueltes que m'han arribat darrerament:



Els Plains són per que sí (i per que quan veig la signatura d'en Chris Rush no em puc resistir), i els Scullers, per si algun dia puc pimpejar la Zombie Bombardment, que és un deck que m'agrada molt.

I acabem l'entrada de la setmana amb aquest playset de Counterspells tan macos signats per Dom!, al qual vaig localitzar d'una forma absolutament casual i que va resultar ser un tio la mar de simpàtic:


I amb això s'acaba la primera entrada de 2014, espero que us hagi agradat. La setmana que vé, seguint amb la programació habitual, toca Pimp my Deck de Legacy, aquesta vegada amb un deck monoblue molt maco i molt aberrant.

Fins dimecres que vé, doncs. Keep it pimp!