dimecres, 27 d’agost del 2014

Pimp my Deck: Burn

Bona tarda, amics del pimp!
 
Avui tinc per tots vosaltres una baralla ben calenta: una Burn! Acudits fàcils a part, aquí teniu la versió pimp de la Burn amb la que Javier Guerra va fer Top 16 a la LCL d'Abrera del passat mes d'abril. Com veureu, aquesta versió no jugava Eidolons, ja que encara no havien sortit, cosa que fa aquest Top 16 encara més meritori. Vegem-la:

 
 

Una de les primeres entrades del blog, cap allà 2011, va ser una Burn gairebé igual a aquesta, però amb moltes menys signatures. Fa il·lusió veure com el deck ha anat millorant amb el temps. Vegem-lo ara amb més detall:


Veure tantes terres d'Unhinged foil signades iguals fa que valgués la pena la mítica jornada del GP Barcelona, a la que em vaig estar infinites hores fent cua devant del simpatiquíssim John Avon.


 
Us havia comentat mai que no tinc signats els Scalding Tarn?


Els Guides són aquests per que els "bons" de Zendikar són gairebé impossibles de trobar signats; Warren Mahy passa molt de mi. Ja ho havia comentat, també.


...i no hi ha hagut forma humana, no ja de contactar amb Michael Danza per que em signés els Fireblasts, si no de trobar la menor informació útil sobre aquest home. Crec que és missió impossible, més difícil encara que signar els Scalding.




I aquí tenim el sideboard:


Els Searing Blaze, de moment, tampoc estan signats. Tinc esperances d'aconseguir signar-los en breu; a veure si la cosa surt bé.

...vés per on, m'acabo d'adonar que el deck és 100% foil. Crec que és la primera vegada que em surt un deck tot brillant. No és que tingui molta importància, però mira.

I per avui ja ho tenim. Amb aquesta entrada acomiado el mes d'agost; aprofito per comentar que la primera setmana de setembre no hi haurà actualització, que us tinc massa ben acostumats. Si tot va com està previst, de cara al dia 10 de setembre pujaré les darreres novetats que tinc pendents que m'arribin.

Fins llavors, porteu-vos bé i keep it pimp!
 

dimecres, 20 d’agost del 2014

Boros, Moeller & 1 squirrel

Bona tarda, nació del pimp!

Avui toca ensenyar-vos els cartrons que he aconseguit darrerament dels grans Zoltan Boros (el nom perfecte per un il·lustrador de Magic, per Garfield) i Christopher Moeller. Abans però, unes quantes cosetes maques que he aconseguit les darreres setmanes:


Aquesta és la meva tercera Gaea's Cradle foil. Una de les altres no està signada, i l'altra està en algun punt entre la meva carpeta i el senyor Mark Zug, en ple procés signatari. O al menys això espero.

Més coses: Un parell de Plains de Beta signats i alterats per Jesper Myrfors. Amb aquests dos ja en tinc dotze d'alterats, amb aquest estil de contrallum cutre que, la veritat, m'agrada bastant. En uns mesos, si no es torça res, us posaré els dotze en un Pimp my Deck de Vintage.


El Playset d'Entreat the Angels foil signed altered, reunit i complert; al final el seu antic posseïdor em va vendre els dos que s'havia quedat:


I ara ja sí, passem al senyor Boros, del qual ja tenia bastanta mandanga, però sempre falta alguna coseta més per complertar pool:


Vegem els cartrons aquests en detall:





Ara, el següent pas serà localitzar al Szikszai per que em signi també les Vesuvas i les Mangaras (a part dels Faithless Looting, clar).

I aquí està el botí obtingut d'en Chris Moeller, que des de fa uns mesos ha canviat amablement la seva política i ara sí que signa per correu:


Igual que amb el Boros: Ja tenia bastanta tonyina signada d'aquest home, però sempre es poden tenir més coses. Vegem les novetats en detall:





I ja per tancar l'entrada d'avui, un token über-tremendo d'esquirol signat pel Daniel Ljunggren:


To loco l'esquirol aquest, poca broma!

I per avui ja està! Per la setmana que vé us tinc preparat un Pimp my Deck de Legacy d'un deck mooolt calent (mai millor dit). Fins llavors, que el que queda de (puto) agost (de merda) us sigui el menys desfavorable possible!

Fins dimecres que vé, keep it pimp!


 

dimecres, 13 d’agost del 2014

Pimp my Deck: 4 Color Snapcontrol

Bona tarda, gent del pimp,

Avui a Super Secret Tech toca Pimp my Deck de Vintage! Amb tots vosaltres, aquí està la 4 Color Snapcontrol (àlies "el deck de les rates") amb la que el David Rocher va fer Top 8 a la LCV del passat abril (i a la que un servidor, per cert, va fer Top 4 amb la TurboTezz):

 
 
 
Un deck, com veieu, que porta una mica de tot, i tot maco. Vegem-lo per parts:


Síiiii, jaaaa, les Scaaaaaaldings. Què voleu que us digui.




Llàstima que no existeixin tokens de Pack Rat, serien prou curiosos.




 
I aquí està el sideboard, també la mar d'acolorit:


...i per avui això és tot. Ja ho he comentat alguna altra vegada, això dels Pimp my Decks em va de perles quan no tinc gaires ganes d'escriure parides, com seria el cas avui, per exemple.

La setmana que vé, més coses signades. No sé quines, però ja ho esbrinaré, no passeu ànsia. Bona setmana i keep it pimp!

 

dimecres, 6 d’agost del 2014

Everingham & Walker & Elves!

Bona tarda, mainada,

Avui tinc pressa, que em toca una ANRM (Activitat No Relacionada amb el Magic) i no vaig sobrat de temps. O sigui que anem per feina! Comencem amb un playset de Mana Leaks d'aquests foils de Judge Promo o alguna cosa d'aquestes, signats pel gran Chris Rush:

 
Ja que estem, ajuntem-los amb els de Stronghold, a veure quina pinta fan:


Doncs no fan mala pinta, no. Ara passem als Elfs que comento al títol de l'entrada; en concret aquí teniu un playset de Quirion Rangers foil signats pel Tom Kyffin, que no es veuen cada dia:


I un playset d'Heritage Druids foil signats per Larry MacDougall, que tampoc es veuen cada dia.


Aprofito per comentar que és bastant molest que Elves sigui un deck taaaaant car d'acabar pimpejat: que si els Natural Orders, que si les Cradles, que si els Glimpses, etc etc. En fi, algun dia l'acabaré, suposo. Aquests elfs tan macos els vaig aconseguir via José Peralta, qui a més va comprar-li al MacDougall unes quantes Artist Proof i un parell de tokens de Spirit:


Molt curiosa la signatura d'aquest home; no, no sé si m'agrada o no. A més, el bo del MacDougall va fer aquests garabatos al darrera de dues de les APs:


I tancat el tema de la parentela del Légolas, passem a les cartes que, mesos després, el Daniel Chang es va dignar a tornar-me de la Sandra Everingham. Quants mesos? Ni idea, passo de comptar-ho que em puja la pressió.

 
Ajuntaré les novetats amb algunes cosetes que ja tenia:




Dels vuit Dark Rituals i nou Chain Lightnings de la foto ja m'he vengut un playset de cada. Si és que l'elegància mai passa de moda.



Una d'aquestes Zuran Orb me la vaig comprar al mercat de Sant Antoni, als anys 90, per que la necessitava per jugar casual amb els meus amigatxos; em va molestar bastant que estigués ratllada però no en vaig trobar cap altra. Si arribo a saber que vint anys després m'hagués posat tan content per tenir-ne quatre d'iguals, totes "ratllades", hagués flipat. O no, que ja sabia que sóc un puto friki.

Passem al darrer bloc de l'entrada del dia, nou cartetes més signades per Kev Walker, al qual darrerament estic trobant de manera gairebé fàcil:


 
Espero tenir el 4t Abolish foil signed en breu, també!



Aquestes rates les tornareu a veure en pocs dies, si no es torça res.

I per avui això és tot, la propera setmana un Pimp my Deck de Vintage. Sigueu bons i no passeu molta calor. Keep it pimp!