dimecres, 26 de novembre del 2014

Pimp my Deck: U/G Infect

Molt bona nit, pimpers i pimperes!

Avui, com és habitual, vaig amb el temps just, o sigui que anem al que anem. Amb tots vosaltres, la versió quasi-fully-pimped de la U/G Infect amb la que el Lluís Restoy aka Calvin, gran jugador i millor persona, va fer Top 4 a la LCL de Tarragona del passat juliol:

 
 

Ja sé que ho dic gairebé sempre, però crec que és un deck la mar de maco. Aquí teniu el detall de les cartes:





Llàstima de Noble Hierarchs, però els meus de Conflux els té el p*** Mark Zug des de fa mesos i no té cap pinta que hagin de tornar properament. Riscos del pimp extrem, suposo.




I aquí teniu el sideboard, signed to the max:


I apa, ja en tenim prou per aquesta setmana! Ara mateix començo a tenir unes quantes coses preparades per ensenyar-vos, però no tinc temps per fer les fotos de rigor, per tant la setmana que vé continuarem amb les cartes blaves de la meva col·lecció.

Fins llavors, porteu-vos el més malament possible. Keep it pimp!
 

dimecres, 19 de novembre del 2014

My Collection: Blue 1

Bona nit, secta del pimp!
 
Avui vaig justíssim de temps, o sigui que anem per feina! Amb tots vosaltres, la primera entrega de la sèrie de les cartes blaves de la meva col·lecció:




Us ho prometo, els Blighted estan signats: fluixet, en platejat, en vertical i a la dreta de la il·lustració. Signats ho estan; que la signatura es vegi o no ja és un altre problema.



 
Tinc 9 Brainstorms d'Ice Age signats més, però no és cosa d'abusar, tampoc. A part, els tinc a la venda; què dic a la venda, pràcticament els regalo!








Ah, les fantàstiques alteracions dels meus Counters de Beta. Si no sabes alterar pa qué te metes!!







Els Digs els tinc des de fa un parell de divendres i encara no us els havia ensenyat. Són prou macos, no?

 
I ja està; ràpid i amb poca xerrameca. La setmana que vé faré el Pimp my Deck d'una baralla de Legacy d'aggro-combo que a mi personalment m'agrada molt, i que si no recordo malament ja vaig fer, fa la tira de mesos. Ara està mooooolt més maca, no patiu.

O sigui, que per avui ja estem. Bona setmana i keep it pimp!

 

dimecres, 12 de novembre del 2014

Pimp my Deck: White Trash

Molt bona tarda, secta dels cartrons!
 
Avui toca deck budget de Vintage! Amb tots vosaltres, la White Trash amb la que el David Carbó va fer Top 4 a la LCV de juliol a Vilanova del Camí (guanyant-me a mi, per cert, tant al suís com al Top 8, però ja veieu que no sóc rancuniós), fully signed excepte pel playset de Leonin Relic-Warders. Heus-la ací:

 
 

No portarà moxes ni mandangues blaves cares, però tot i això és un deck prou maco, trobo. Vegem-lo desglossadet:


Aquí estan els catorze Plains de Beta alterats pel Jesper Myrfors que tinc; llàstima que no siguin els catorze iguals però no es pot tenir tot. Potser sóc jo, però aquesta alteració/garabato m'agrada molt.




Si tot va bé, aquest proper cap de setmana em signen un playset de Leonin Relic-Warder, llàstima que no hagin arribat a temps per aquesta sessió, però no em volia esperar.




Definitivament és un deck que no està dissenyat per fer amics, no. I aquí tenim el side, fully signed també:

 
I no sé què més puc aportar, o sigui que per avui ho deixo aquí. Si no passa res estrany, la setmana que vé, a falta de novetats, seguiré amb la secció My Collection, aquest cop començant amb les cartes blaves de la col·lecció.

Fins llavors, porteu-vos bé i no deixeu que la Fiscalia us imputi. Keep it pimp!
 

dimecres, 5 de novembre del 2014

GP LA, Shanghai, i un "separador"

Molt bona tarda, impugnats de la vida!

Avui tenim una entrada ben farcida de material! Per començar, us mostraré el tremendo botí del GP: Los Angeles, al qual van anar una pila d'artistes, alguns dels quals extremadament difícils de trobar; entre ells, el senyor James Paick, del qual vaig aconseguir tota aquesta tonyina:


Vegem-la en detall, que no hi ha carta dolenta, aquí:





Aprofito per juntar els quatre Hellkites d'en Paick amb els de Jaime Jones, que eren els que feia servir fins ara a falta de tenir els "bons" signats.


A part del senyor Paick, al GP LA va assistir també Yeong-Hao Han, del qual només tenia això per signar (i aprofito per comentar que és absurd que les cartes de Conspiracy estiguin tan absurdament caríssimes):


Un altre artista molt complicat de trobar, Jung Park:


I també hi va anar el grandíssim Christopher Rush, del qual vaig signar uns quants Forests de Beta, que ajunto en aquesta foto amb els que ja tenia signats:


I també em vaig fer signar uns pocs Brainstorms:


Millor que sobrin que no pas que faltin, no? Del Chris Rush vaig aconseguir un parell de cosetes més, però prefereixo deixar-les pel final, que són molt maques. Així doncs, passem a un altre GP, el de Shanghai, al qual va anar un contacte meu, que molt amablement em va fer signar els dos Tezzeret de sota (els altres dos ja els temia de fa temps):


I ja que tenia els planeswalkers de la U/B Tezzeret, vaig posar-me en contacte amb en Franz Vohwinkel per que em signés les Swords of the Meek i, ja posats, un playset de Jötun Grunts que tenia avorrit per casa:


El Shard Volley és un Artist Proof, signat (com és habitual en el Vohwinkel) en un lloc on no es veu gaire. Comentar que li vaig dir específicament on volia les signatures als Jötun i a les Swords, i de quin color, per evitar-me sorpreses xungues.



Han quedat prou bé, crec. I passem al mode jardinet, que encara hi ha molt amor per mostrar, avui. Aquí teniu un doble playset de Smokestacks signades, quatre pel Scott Kirschner i quatre més pel Daniel Ljunggren. És curiós, no sé quin dibuix m'agrada més, ni quina signatura m'agrada menys. Això sí, molt amable el Ljunggren.


Seguim amb un playset d'Abolish foil signed, que ha anat creixent devant dels vostres ulls: Primer us en vaig ensenyar dos, després el tercer i ara per fi tinc el playset complert:


Més coses: Dos Phantasmal Image foil signed (els de dalt), que s'ajunten amb els dos que ja tenia. Les signatures són diferents, però podré sobreviure:


Dos tokens de Wurm signats, en colors diferents, per l'Anthony Palumbo. Ara a veure si trobo el tercer a algun lloc, que em fa mandra haver de contactar amb l'artista per un miserable token!


La segona Pendelhaven, per fer companyia a la que us vaig mostrar fa poques setmanes. En aquesta foto, a més, es veu molt millor la signatura d'en Bryon Wackwitz.


I ja acabem, amb les dues darreres cosetes d'en Chris Rush que em faltaven per mostrar:



El tapet me'l va regalar el bo d'en Robinho, i és maco com ell sol, i el "separador" del que parlava al títol de l'entrada és aquest Pokémon tan... no sé, no se'm acuden adjectius, poseu-los vosaltres mateixos. Conjunta molt bé amb les fundes roses que faig servir pels separadors dels decks, què voleu que us digui. I és d'en Rush, com el Black Lotus. No sé, a mi em mola.

I per avui ja està, que estic tip d'escriure parides. La setmana que vé toca Pimp my Deck de Vintage; aquesta vegada, per variar, faré un deck budget. Però no us preocupeu, que jo crec que és la mar de maco i té una pila de cartes de Beta!

Fins dimecres que vé, keep it pimp!