dimecres, 24 de juny del 2015

Pimp my Deck: U/R Painters

Bon dia, adeptes de l'urraquisme!

Avui, com és festa, he decidit passar-me la ressaca publicant l'entrada setmanal pel matí. Com cada quatre setmanes, avui ens toca Pimp my Deck de Vintage; en concret, aquí teniu la fabulosa U/R Painters amb la que el Javier de Grandes va fer Top 8 a la Lliga Catalana de Vintage de febrer:

 
 
 
No sé, a mi m'agrada molt. Vegem-la en detall:

 
 
No-encara-no-tinc-els-putos-Scalding-Tarns-signats. Hòstia ja.

 
 
 
I una altra cosa que encara no tinc signada són els Painter's Servant; Mike Dringenberg és tan o més difícil de trobar que Philip Straub. O sigui que paciència.

 
 
 
 
Tot i això, el deck és la mar d'atractiu. I aquí teniu el side, aquest sí, fully signed:


I apa, per aquesta setmana ja us he pujat prou pornopimp. Segueixo sense prou novetats per fer una entrada, o sigui que excepte sorpreses la setmana que vé seguim amb les cartes negres de la col·lecció. Fins llavors, que la ressaca us sigui lleu i keep it pimp!

 

dimecres, 17 de juny del 2015

My Collection: Black 3

Hola penya del pimp,

Avui toca seguir amb les cartes negres de la meva col·lecció, així que aquí les teniu!

 
No, no tinc el playset d'Hymns signats pel recordat Quinton Hoover. Passo de gastar-me una morterada en unes cartes que tenen un 50% de possibilitats de ser falses.

 
Aquest Hippy me'l van donar de premi a Itàlia, allà al 2008 o 2009, quan vaig fer Top 9 a l'Ovinogeddon. Li tinc carinyo, la veritat; sóc un sentimental.

 
 
Tan content que estava jo amb els meus Iggys signats, i va i surten foils a Conspiracy. Ja veurem si els acabo upgradejant o passo de tot.

 
Què podem dir devant d'un Imperial Seal signat per Li Tie, encara que estigui en xinès!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Algun dia, a Vintage, serà legal jugar 4 Necros, jo ho sé. Algun dia.

 
Només per treure a passejar aquestes Shadows vaig jugar Manaless Dredge fa un parell de setmanes. Són massa maques, les cabrones.

 
Harold McNeill. Conèixer-lo és estimar-lo. O potser no.

 
 

Apa, ja està. Dimecres que vé, Pimp my Deck de Vintage. Estigueu al lloro que el deck és la mar de maco. Keep it pimp!

 

dimecres, 10 de juny del 2015

Pimp my Deck: MUD Post

Molt bona nit, sapastres del pimp!

Avui tenim Pimp my Deck de Legacy! Us presento la versió quasi-fully-signed de la MUD Post amb la que el Javier David va ser finalista a la Lliga Catalana de Legacy de gener:

 
 
 
Com veieu, li falten alguns detallats per estar signada al 100%, però són poqueta cosa, 3 Trinisphere i 4 Grim Monolith; total, res. Vegem-la en detall:

 
 
 
 
 
Ah, els cèlebres Forgemasters micro-signats per jD, llegenda viva del pimp.

 
Al menys els Wurmcoils i els tokens són taaaaaan guapos que ho compensen tot sobradament!

 
 
I aquí està el sideboard, aquest sí fully signed:


I per avui això és tot. Com sempre dic, una baralla la mar de maca, aquesta.

La setmana que vé dubto molt que tingui prou massa crítica per mostrar novetats, així que seguirem alternant Pimp my Decks i My Collections, i per tant tocarà seguir amb les cartes negres de la col·lecció. Fins llavors, porteu-vos fatal i keep it pimp!
 

dimecres, 3 de juny del 2015

My Collection: Black 2

Molt bona tarda, satànics del pimp!

Avui torna a tocar My Collection, així que som-hi! Aquí teniu el segon bloc de cartes negres de la meva col·lecció de cromos:

 
Aquests Contagion farà un mes que els tinc; me'ls he hagut de recomprar donat el fiasco que va resultar enviar els que tenia des de feia anys al tal Mike Raabe. Un perla el Raabe aquest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Estic particularment content del Reanimator pack aquest dels Entomb i els Exhume (altered by Carl Critchlow, poca broma). I si tot va com ha d'anar, en breu tindré més cartes reanimadores signades!

 
 
 
 
 
 
 
Va haver un temps que, entre un parell de col·legues i jo (ja sabeu qui sou, gentussa), teníem com el 50% de Grim Tutors de Catalunya. Quins temps aquells!


I aquests Griselbrands me'ls va signar el Kieryluk en persona al GP Lisboa de fa dos o tres anys. A mi la signatura d'aquest pollastre m'agrada, què voleu.

I ja n'hi ha prou de negritud per avui! La setmana que vé us penjo un Pimp my Deck de Legacy, d'una baralla a la qual li tenia ganes des de fa molt de temps, i que per fi tinc gairebé complerta.

Això, però, serà dimecres que vé. Fins llavors, keep it pimp!