dimecres, 23 de setembre del 2015

Pimp my Deck: Ravager MUD

Bona nit, sobiranistes del pimp!

Avui novament tenim deck de Vintage! Aquí teniu la versió més maca que he pogut aconseguir de la Ravager MUD que està bastant de moda darrerament a la LCV; en concret aquesta versió és la que va servir en Pablo Ambrojo per guanyar el torneig del mes de maig a Maná Infinito. Falten dues Sword of Fire and Ice per signar; per ser més precís, una de les Swords està signada per error per Chris Rahn. Vegem el deck:

 
 
 
I ara vegem-lo en més detall:

 
 
 
 
 
Aquí veieu les Swords of Fire and Ice; una signada per Mark Zug, una per Chris Rahn i una unsigned. En teoria hi ha dos Swords a can Zug per que me les signi, però d'això ja fa sis mesos, l'amic Zug s'ho pren amb mooooolta calma això de signar. Agafar els dòlars no li va costar tant, no.

 
 
I aquí tenim el sideboard:

 
I uns quants tokens de Wurm i Germ:


I per avui això serà tot. Ara les males notícies: Les tres properes setmanes no hi haurà actualització de Super Secret Tech, o sigui que haureu de buscar la droga en altres llocs! Super Secret Tech tornarà el 21 d'octubre amb més coses maques i brillants. Entretant, porteu-vos bé i keep it pimp!

 

dimecres, 16 de setembre del 2015

My Collection: Red 3

Bona nit, pimpollos!

Anem per feina, que avui comença la Champions i ja ens han robat un altre penal. Avui seguim amb les cartes vermelles de la meva col·lecció. Vegem-les:

 
 
Ah, Jaya; una de les cartes més calentes (en tots els sentits) del Magic!
 
 
 
 
 
Aquests Lava Darts ja els vaig penjar a una de les primeres entrades del blog, si no la primera, al llunyà gener del 2011. No ha plogut des de llavors ni res.

 
 
Recordeu: SKILL!

 
 
 
 
 
Amb el dany a la pila, sacrifico el Fanatic. Us en recordeu, d'això?

 
 
 
Això ho vaig portar a Mungia l'any passat a que m'ho signés el gran Dan Frazier i encara no tinc gaire clar per què. Però el viatge a Mungia va ser tremendo, això sí!

 
En efecte, la signatura de l'Anthony S. Wàters és horrible...

 
...però la del Raymond Swanland és espectacular!

 
Que jo sàpiga, ara mateix al món hi han sis Past in Flames signats. Aquí en teniu dos. Sí, un altre del club de les signatures espantoses, què hi farem...


...però la del RKF compensa; també és una passada de guapa. No?

I ja n'hi ha prou de pornopimp per avui! La setmana que vé toca deck de Vintage; ja us dic que serà un deck de Workshops, que de tant en tant hem de recordar que existeixen, per desesperació dels jugadors de la resta d'arquetips.

Apa, ho deixem aquí. Fins el proper dimecres, keep it pimp!
 

dimecres, 9 de setembre del 2015

Pimp my Deck: WUR Delver

Bona tarda, secta del pimp!

Avui tornem a tenir Pimp my Deck de Legacy! Aquí teniu la versió fully signed de la WUR Delver amb la que el David Rocher va fer top 16 a la LCL de Martorell del passat mes d'abril. És fully signed gràcies a que el bo del Rochi no juga una certa fetchland de la que no parlaré aquí. Vegem-la:

 
 
 
El que dic sempre: Un deck la mar de maco. Vegem-lo més en detall:

 
 
 
 
 
 
 
Crec que avui estic poc comunicatiu; en tot cas, comentaré que les Gitaxian Probe són noves, les vaig canviar fa unes setmanes per aquestes amb la signatura en negre (les anireu veient més en properes entrades), que la signatura dels Mentors i els tokens de Monk de la Magali és guapíssima, i que estic enamorat de les meves duals de Beta.

Vegem el side:


I jo què sé, suposo que per avui ho deixem aquí. La setmana que vé seguim amb les cartes vermelles de la col·lecció. En general comentaria que potser hi hagi un miracle i us mostri alguna altra cosa, però crec que ja estic perdent l'esperança. Ja veurem.

Apa, fins el proper dimecres. Keep it pimp!

 

dimecres, 2 de setembre del 2015

My Collection: Red 2

Molt bona nit, very pimportant people!

Avui seguirem amb les cartes vermelles de la meva col·lecció. Ojo que l'entrada d'avui és molt maca, al menys si us agraden els goblins!

 
 
 
Com veieu, per fi he aconseguit els Goblin Guide de Zendikar signats per Warren Mahy, gràcies al bo del José Peralta, al qual li dec infinits favors ja. Això vol dir que els de Grand Prix foil signed altered estan a la venda, a un preu molt competitiu a més!


I després d'aquests Lackeys tan macos (i ara em refereixo als no foil, que m'encanten, tant per l'art com per la signatura del Jerry Tiritilli), passem a la Maternitat Goblin:

 
 
Doncs sí, setze Goblin Matrons: Quatre de Saga amb la signatura antiga del DiTerlizzi, quatre més de Saga amb la signatura nova, quatre de Portal signats per Daniel Gelon, i els quatre de 7th foil, signats en persona pel grandíssim Dan Frazier l'any passat a Mungia. Per Matrones no serà.

 
 
És una pena que un artista amb un estil tan peculiar i propi com Scott Kirschner tingui una signatura tan chuchurría, però què hi farem!

 
 
 
 
 
Aquest playset de Welders és un dels primers playsets que em vaig comprar foil signed, cap al 2007 o 2008; estava mirant eBay, el vaig veure i no em vaig poder resistir. Ha plogut des de llavors, però segueix sent un dels meus playsets favorits de tota la col·lecció.

I per avui ja n'hi ha prou de goblins! Seguim amb altres coses:

 
 
 
 
 
 

...sembla que un cop s'han acabat els Goblins m'he quedat sense res a comentar! Per fer una mica de bulto diré una obvietat com que la signatura d'Anthony S. Wàters és ho-rri-pi-lant, o una altra com que el foil vermell de les cartes old-framed és una passada de maco. Això crec que ho dic cada setmana, però m'és igual.

I per avui això serà tot! La setmana que ve tindrem Pimp my Deck de Legacy, i com el metagame és el que és (o sigui, repugnant), tornarà a tocar deck de Delvers. Si no us agrada, jugueu altres coses, coñe.

Apa, fins el proper dimecres. Disfruteu aquest setembre tan maco i keep it pimp!