dimecres, 24 de febrer del 2016

Pimp my Deck: Mentor Miracles

Bona nit, gent del pimp!

Avui toca Legacy! Aquí teniu, fully pimped excepte per una trista Izzet Staticaster del side, la Mentor Miracles amb la que l'Alberto Perujo va guanyar la Lliga Catalana de Legacy del passat mes de setembre:

 
 

Com veieu, és un deck de la època en la que el Dig Through Time encara era legal a Legacy. Vegem-lo amb més detall (el deck, no el Dig Through Time):









No va costar ni res trobar a James Paick per que ens signés mandanga! I ara, per culpa dels Eldrazi, tocarà tornar-lo a buscar pels Eldrazi Temple i els Eye of Ugin. És un no parar.


Aquí teniu alguns tokens que pot generar el deck. I aquí sota, el sideboard maligne:


No afegiré gran cosa més per que tinc una quantitat de feina pimp-related absolutament monstruosa. O sigui, que si us sembla be, ho deixem aquí per aquesta setmana. El proper dimecres suposo que us ensenyaré més cartes verdes de la col·lecció, que fa setmanes que ho dic i no hi ha manera.

Apa, fins llavors, que les vostres mans combin sempre de torn 1 amb FoW backup i keep it pimp!

dimecres, 17 de febrer del 2016

In Memoriam: Wayne England, Christopher Rush

Bona tarda xavales i xavals,

Aquesta darrera setmana ha estat nefasta pels fans dels artistes de Magic. En dos dies, ens van deixar Wayne England i el grandíssim Christopher Rush. Com no sóc de gaires paraules, crec que el millor homematge que els hi puc fer des d'aquest modest blog és mostrar-vos les cartes que tinc signades d'ells. Som-hi, començant per Christopher Rush:





He aprofitat la foto del Black Lotus de Beta signat per mostrar bé el tapet que em va portar el Robinho d'un dels GPs on va coincidir amb ell. Per motius obvis, he escollit aquest tapet enlloc de l'habitual de Dan Frazier per mostrar les fotos d'avui d'en Rush.
  










I aquí teniu les d'en Wayne England:








Aquest token me'l va regalar el Francisco Javier Otero després de l'Eternal Weekend al qual van convidar a Wayne England.


I per avui ja estem de fotos de cartes. Wayne England & Christopher Rush: descansin en pau.


I després d'aquesta entrada tan trista, la setmana que ve seguim amb la programació habitual, que en aquest cas serà un deck de Legacy amb Mentores i Trompos. Els jugadors de control no direu que darrerament no us tinc consentits!

Apa, fins dimecres que ve i keep it pimp!

dimecres, 10 de febrer del 2016

Pimp my Deck: Supremacy

Bona tarda, xavales i xavals de la secta del pimp!

Avui toca Pimp my Deck de Vintage! I per que no digueu que li tinc mania als decks de control (cosa que d'altra banda és certa), us porto avui la versió fully-signed-excepte-per-un-Gifts de la Supremacy amb la que l'Antoni Sánchez s'ha inflat a fer tops i guanyar tornejos aquest final de 2015 a la Lliga Catalana. En concret, aquesta és la versió amb la que va fer top 8 a l'edició de setembre:

 
 

Ja ho veieu, molt maca i tal. Vegem el detall, com hem fet ja tantes vegades amb tantes baralles:








Aquí veieu el quart Gifts que no he aconseguit signar, el senyor D. Alexander Gregory ha passat de mi aquesta vegada, què hi farem. Al menys aquest mateix dilluns he aconseguit el tercer, just a temps.


I aquí està el sideboard:


I per avui ja hem penjat suficients fotos. He de reconèixer que el deck no està malament del tot, no.

Abans d'acabar per aquesta setmana, una notícia trista: Ahir va traspassar Wayne England, artista i il·lustrador de 108 cartes. La setmana que ve li faré un petit homenatge. A part d'això, seguiré amb les cartes verdes de la col·lecció, que les tinc una mica parades. O potser segueixi treient novetats, que aquests dies m'estan arribant com a xurros!

En resum, que ja ho veureu dimecres que ve si us passeu per aquí. Entre tant, death to Modern & Keep it pimp!

dimecres, 3 de febrer del 2016

Boros, Szikszai i antiguitats

Bona tarda, quitxalla!

Avui tornem a dedicar l'entrada setmanal a novetats! Comencem amb un parell de minúcies que vaig aconseguir que Nic Klein em signés al Lucca Comics ans Games:



A continuació, unes quantes cartes, gairebé at random, que he acumulat darrerament. Als Form of the Dragon o fins i tot als Marauders els hi veig un sentit, però no tinc ni idea de per què tenia jo dos False Cure foil. En fi, ara els tinc foil signed.




Passem a la secció més tonyinosa de l'entrada d'avui: La setmana passada em va arribar l'enviament que vem fer uns quants frikis a Zoltán Boros i Gabor Szikszai. Aquí està el resultat. Algunes cartes ja us les havia ensenyat prèviament, però clar, ara estan double signed, o sigui que cal tornar a ensenyar-les!





Em fan il·lusió aquests Faithless. A veure si acabo desenterrant (mai millor dit) la Dredge de Legacy! Per cert, que la signatura d'en Szikszai, quan té espai, és bastant maca.





I aquestes Vesuvas també em fa gràcia tenir-les double signed, per si algun dia li dono una altra oportunitat a la MUD. Que no ho descarto.

I ara passem a les antiguitats! Aquí teniu unes quantes relíquies que he anat comprant darrerament, per pimpejar la meva Power Monolith d'Old School. Em falten tres cartetes per tenir-la fully black-bordered, a veure si les aconsegueixo en breu. De totes formes, en teoria no pretenc fer-me el pool d'Old School, només tenir aquesta baralla 100% pimpejada. Quan la tingui la penjaré per aquí, òbviament.








OK, els tres Maze of Ith van ser vici, tenint en compte que estan restringits a Old School. No em vaig poder resistir. A part, em vindran bé per un deck de Legacy mega-pimp que tinc a mitges.

I amb això tanquem la paradeta per avui! La setmana que vé, toca el deck de control de Vintage de moda a la Lliga Catalana. No us el perdeu, que és bastant maco, tot i ser de control.

Fins llavors, que vagi bé el signature hunting i keep it pimp!