dimecres, 28 de setembre del 2016

Pimp my History: Keeper (Vintage, 2011)

Molt bona tarda, pimperos i pimperes!

Avui, com sempre dic i sempre és cert, toca un deck la mar de maco! Aquest cop us delectaré amb una de les darreres Keeper de tota la vida que es van veure a la LCV. En concret, aquesta versió la va portar l'Ernest Ruiz a la lliga de març de 2011, fent un meritori Top 4. Aquí la teniu, fully signed i amb alguna alteració sandunguera:


 
 

No és un deck que jo hagi de jugar mai, però s'ha de reconèixer que amb tantes coloraines, duals, una Scalding i no sé què més, és visualment espectacular. Vegem-lo en detall:






No faig gaires comentaris, avui, per que espero que les cartes parlin per si soles. I a part tinc pressa, que tinc un sopar ara. Comentaré que l'alteració del Crucible és tan espantosa que fa gràcia i tot.







I jo què sé, anem al sideboard, no?



Doncs amb això finiquitem el porno-pimp d'avui! La setmana que ve tindrem unes quantes novetats que m'han arribat les darreres setmanes; entre elles, unes quantes cartes que necessitava com l'aire per seguint pimpejant l'Eldrazi, tant a Vintage com a Legacy.

Però tot això serà la setmana que ve. Entre tant, que sempre tingueu doble FoW de mà (excepte quan jugueu contra mi), i keep it pimp!


dimecres, 21 de setembre del 2016

My Collection: Artifacts 5

Molt bona tarda, individus i indivídues pimperos!

Avui toca seguir amb els artefactes de la col·lecció! Darrerament m'han arribat bastantes novetats, però no suficients per omplir una entrada com cal, o sigui que una altra setmana serà. De moment, aquí teniu uns quants trastos signats més:



Poques coses més divertides hi ha que jugar aquest tocinaco contra Burn!


Els Possessed aquests me'ls vaig pillar per signar per si algun dia em dona per ressuscitar la Cerebral Assassin i penjar-la per aquí. No sembla que hagi de ser el cas properament. Però la signatura del Szczudlo és la mar d'elegant. Vaja cognom, per cert. Szczudlo.


Pobres Powder Kegs, s'han quedat totalment obsolets. No som ningú!



I aquí tenim als que han substituït als Kegs. Poca broma, que les Ratchet signades són molt difícils de veure. I si fossin les quatre del mateix color ja seria la bomba, però llavors jo no seria un desgraciat i tot plegat perdria la gràcia.


A la Masticore de la dreta, el catxondo del Richard Garfield li va posar un "BAN ME!". No sabria dir-vos exactament per què, jo ja me la vaig comprar així.


I com les mogudes xungues del Harold McN ja les coneixeu tots més o menys, no les repetiré aquí.


Aquesta frikada (per cert, gran signatura la del Howard Lyon, a veure si m'acabo pillant les Ancient Tomb expeditions per que me les signi) me la vaig comprar per que a una web ignota hi havia alguns tarats intentant dissenyar un deck de combo amb Workshops, Basalt Monoliths i Time Vaults (sí, en plural; això era abans que el des-erratéssin i el restringissin). Gràcies a això em vaig pillar el meu Time Vault de Beta a 35 euros. I els Rings, clar, que em fan tanta il·lusió o més. Ehem.


Old School. Enough said.


Aquest Rack me'l va regalar la Heather Hudson per la cara la darrera vegada que li vaig enviar coses a signar, ja fa uns anyets. Joder, ja fa uns anyets de tot.


...i diria que aquests Sculpting són de la mateixa tongada. Va costar que la Hudson estabilitzés la signatura, però al final, la definitiva és la mar de guapa.


Sí, ja, diferents i a sobre xungos. A veure si els banejen a Legacy d'una p*ta vegada ja.




Els Skullclamps són una carta de la que el dibuix em sembla horripilant i la signatura del Zontini, maquíssima. Vés per on.


I aquest és el cas contrari dels Skullclamps: Els dos dibuixos em semblen brutals (i l'antic podria ser un dels meus dibuixos favorits de tot Magic, a part que m'encanta la carta en sí), però les dues signatures són totalment meh. I a sobre el Daniel Ljunggren és ultra-difícil de trobar, o sigui que encara he d'estar content!


Apa, un Sol Ring de cada. Ara m'hauré de comprar la Masterpiece de Kaladesh. Spoiler: Al igual.


I amb aquests simulacres tan solemnes tanquem la paradeta per avui. La setmana que ve, un deck de Vintage de control de l'antigor. Molt maco, ja us ho dic ara.

Fins llavors, que els vostres playsets tinguin les quatre signatures iguals i keep it pimp!




dimecres, 14 de setembre del 2016

Pimp my History: Big Red (Legacy, 2013)

Bona tarda, sectaris del pimp!

Avui toca recordar una baralla de Legacy del passat! De fet no és tan del passat, es podria jugar demà mateix, però diguem que no ha fet un bon resultat a la Lliga Catalana de Legacy des que el bo del Xavi Cantos va fer Top 16 amb ella a la lliga de Malgrat de Mar de juny de 2013. En fi, sense més històries, aquí teniu una fabulosa Big Red!

 
 

Un deck absolutament espectacular i amb molta pinta de ser ultra-divertit de jugar. Com veureu, aquesta versió no està tan fully signed com és habitual; falten les Sandstone Needles, un Worldspine Wurm i les Pyromancy, aquestes per motius biològics irreversibles. Vegem el deck en detall:


Doncs en efecte, no vaig trobar Alan Rabinowitz per les Needles. També he de dir que no vaig buscar gaire.


Però al menys tinc les Scalding Tarn signades!


De debò que tenia agendat fer avui aquest deck des de feia mesos; que tingui els Emrakuls alterats des de fa dos caps de setmana i encara no els hagués ensenyat és pura casualitat!


Respecte al tercer Worldspine Wurm què puc dir; en tenia dos signats des de sempre i resulta que aquesta versió en juga tres. La veritat, em va fer mandra tornar a contactar amb en Richard Wright per un puto cartró.


I la història dels Simian signats per darrera l'he explicat ja tantes vegades que no té ni gràcia. Passo fins i tot d'ensenyar-vos els reversos signats.


Els Trompos aquests tenen la signatura lletja de quan el Michael Sutfin porta mil hores signant i ja s'ha cansat. Me'n compraria quatre més per substituir aquests, però em fa pal.


I aquí tenim el sideboard, al que li falten dues Trinis signades degut també al trist fet biològic:


I per avui ja us he ensenyat prou mandanga! Just aquesta tarda he anat a recollir un paquet amb una pila de cartes signed, que potser us ensenyi la propera setmana. Si no, seguiríem amb els artefactes de la col·lecció. Ho sabrem tots (jo inclòs) el proper dimecres.

Fins llavors, que els vostres Griselbrands baixin de torn 1 amb haste i keep it pimp!


dimecres, 7 de setembre del 2016

My Collection: Artifacts 4

Hola, penya del mal!

Iniciem aquest setembre tan calent amb uns quants artefactes més de la meva col·lecció! Vegem-los:


Si veieu que a les etiquetes de l'entrada d'avui hi ha "Altered", és pels puntets xungos aquests al Mindslaver signat dues vegades per en Glen Angus, que en pau descansi.


Old school, boys!



Potser hauria quedat més maco juntar els 8 moxes foil i deixar a part els 4 Diamonds d'en Dan Frazier, però no ho he fet.


En Franz Vohwinkel té el costum de signar les cartes a la il·lustració i amb un color que no es veu. I dic "costum" per que no són les úniques cartes que m'ha signat així.



No sé per què tenia un Myr Superion. I tampoc sé per què me'l vaig endur al mític GP Lisboa per que me'l signés el Hannes Voss. Tenir memòria de peix fa que la vida sigui molt enigmàtica de vegades.



Posats a escollir, preferiria tenir 4 Nevinyrral's de Beta als 4 foil, però en fi, aquests tampoc són lletjos del tot.


Sí, ja, aquests estan signats visibles. Crec recordar que és per que li vaig demanar explícitament que signés en silver al cantó més fosc del dibuix.


I que no faltin playsets signats 3 d'una manera i el quart d'una altra!




Els Ornithopters han aparegut dues vegades en dues setmanes. Vés quines coses.


Ara caic en que tenia un Phyrexian Devourer mort de fàstic. L'hagués pogut portar a que me'l alterés en Mark Tedin aquest passat cap de setmana. Per desgràcia, hi penso ara i no el cap de setmana.


Amb aquests Dreadnoughts, els Welders i les Illusionary Mask m'ho vaig arribar a passar en gran a Vintage fa deu anys. Joder, ja fa deu anys de la Welder Mask. Algun dia d'aquests la penjo per aquí.



Phyrexian Walkers, com el que vaig fer ahir a inGenio amb la Manaless Dredge!


I acabem amb un altre d'aquests fantàstics playsets signats en colors diferents.

I res, per avui ja estem. Comentar pels llibres d'història que aquest cap de setmana passat va ser el Top European Series de Barcelona, que vem ser quatre gats, que a Legacy vaig fer Top 4 amb Omni-Tell i a Vintage, Top 8 amb White Eldrazi. I a part d'això, que la setmana que ve us delectaré amb un deck pràcticament mono-red molt combero de Legacy.

Fins llavors, disfruteu de la tornada al treball, o al que sigui que feu els mesos normals de l'any, i keep it pimp!