dimecres, 30 de novembre del 2016

My Collection: Lands 1

Molt bona tarda, pimpaires del mal!

Tanquem el mes de novembre amb la primera entrada dedicada a les terres de la col·lecció! No us avorriré un altre cop amb minúcies com les duals de Beta o les fetchlands, que ja us vaig mostrar aquí. Anem a veure la resta:




Estaria bé tenir també les Expedition, i més tenint en compte que la signatura de Howard Lyon és molt guapa, però la pasta no dona per tant!


No pregunteu per què el "Bye!" en un dels Rings, jo ja el vaig pillar així. L'amic John Avon té un sentit de l'humor bastant peculiar, per dir alguna cosa.


La signatura de Heather Hudson (al menys aquesta, que ha tingut diverses versions al llarg del temps) és la mar d'elegant, també.


Aquestes són les úniques painlands (es diuen així aquestes?) que tinc signades. Tinc el playset de Karplusan Forest de setena, però mai he intentat contactar amb Scott Bailey (que és l'il·lustrador dels cartrons en qüestió).




Aquí teniu el que us deia de la signatura d'en Howard Lyon. Molt guapa.






Es veu que, gràcies a Old School, les City of Brass d'Arabian ara valen una morterada. Estem tots bojos (bé, jo no).


No, no tinc les foil. Si me les regaleu seran molt benvingudes.


Les Cloudpost estan entre les meves terres favorites, i en foil són espectaculars. A veure si jugo alguna baralla on hi càpiguen, algun dia.


I ja està tot per avui! La setmana que ve, per desgràcia, no hi haurà actualització, però per compensar, en un parell de setmanes penjaré un deck d'Old School tan absolutament maco que farà plorar al nen Jesús. Paraula!

Entre tant, que la vostra mà inicial tingui el número necessari de terres i keep it pimp!



dimecres, 23 de novembre del 2016

Pimp my History - Mono Blue Shop Aggro (Vintage, 2010)

Bona i plujosa tarda, pimpollos!

Avui toca recordar decks de Vintage de fa uns anys! Així que, sense més històries, aquí teniu una curiosa Mono Blue Shop Aggro amb la que l'Israel Muñoz va guanyar la LCV d'abril de 2010, que vem jugar a Berga (us recordeu de quan anàvem a formoses viles de la Catalunya interior a jugar a Magic? Quins temps!)


 
 

Com veieu, una baralla la mar de peculiar, amb cartes que no semblen tenir molta sinèrgia entre elles. Eh, però a l'Isra li va funcionar, o sigui que qui sóc jo per dir res! Vegem-la amb detall:


En aquella època encara no havia sortit el From the Vault: Realms, per tant no existien les Ancient Tombs foil. No com ara, que hi ha Ancient Tombs foil per avorrir.





Quatre Golems. Quin temps tan feliç. #jesuisGolem #ofollamostodosolaMentoraalrio



...i quatre Chalices. Però es veu que això és unfair i unfun. Que el 80% de tornejos d'avui en dia els guanyin decks de Gushes i Mentors, en canvi, és puto hilarant.


En fi, aquí teniu el side, curiós exemple de deck de Workshops amb Hurkyl's:


I res, per avui ja estem. Estic esperant que m'arribi un paquet d'un dels meus dealers dels USA, en el qual, la veritat, no tinc ni idea de què vindrà, però si no tinc prou coses per una entrada de novetats, la propera setmana començarem, per fi, amb les terres de la col·lecció. No us ho perdeu, que n'hi ha de molt maques!

Fins llavors, que la DCI no restringeixi gaires cartes dels vostres decks favorits i keep it pimp!


dimecres, 16 de novembre del 2016

My Collection: Colorless

Bona i incolora tarda, amigues i amics del pimp!

Avui, seguint amb els cartrons signats de la meva modesta col·lecció, toquen les cartes colorless! O sigui que veurem una gran quantitat de les millors criatures (els Eldrazi) i el millor símbol de manà (el rombito) mai creats. Comencem!


Una de les cartes colorless més antigues, i de les més gustoses de jugar de side a la MUD de Legacy que feia furor abans de l'arribada massiva dels nostres tentaculats amics!


Això hauria d'entrar a alguna Eldrazi Post, però no tinc temps de fer experiments actualment, o sigui que seguiran a la carpeta a on estan des que me'ls vaig fer signar al GP Barcelona.



Aquests amigatxos ja han sortit unes quantes vegades, però són massa macos per no ensenyar-los de tant en tant. I més ara que ja no els jugo tan sovint!






Això dels quatre Smashers signats cadascun en un color diferent cada cop m'agrada més, la veritat. No sé si m'hauria de preocupar.



L'amic Svetlin cada cop fa una signatura més elegant. Mira que són lletjos els meus Preordain, els Toxic Deluge ja es van arreglant i aquests TKS són una meravella de guapos!


I parlant de signatures guapes, si us plau, poseu-vos dempeus quan aparegui una signatura de Raymond Swanland!



Jason Felix té una pila de cartes colorless il·lustrades; a les que han aparegut avui s'hauria de sumar els Eldrazi Obligator, per exemple. Ja, i què.




Ojo a aquests tokens de Manifest tre-men-dís-sims que va pintar el catxondo de rk post. També hi ha un tapet i fundes amb aquest dibuix del Brillant Camarada; si algun dia m'heu de fer un regal, ja sabeu què pot ser!



I amb aquests tokens de Spirit, que després de tanta carta moderna semblen Old School i tot, ho deixem per avui. La propera setmana, un deck de Vintage de l'antigor la mar de curiós, amb Workshops i cartes blaves.

Entre tant, que la vostra mà inicial tingui Eldrazi Temples, Eye of Ugins, Mimics i TKSs a mansalva i keep it pimp!


dimecres, 9 de novembre del 2016

Pimp my History: 1 Land Belcher (Legacy, 2012)

Feliç dia de l'apocalipsi, pimperos i pimperes!

Avui, que és un dia en el que tots estem feliços i contents, és un moment immillorable per presentar-vos el millor deck de la història del Magic, un que et mata d'una canonada de torn 1. En efecte, aquí teniu la 1 Land Belcher, gairebé fully signed; en aquest cas es tracta de la versió amb la que David Soriano va fer Top 4 a la Lliga Catalana de Legacy de setembre de 2012, però en realitat es podria jugar avui mateix i seria igual de divertida. Vegem-la:

 
 

Un glass cannon com una catedral, no apte per gallines, socialdemòcrates ni jugadors de control! Vegem-la en detall:


Habitualment el primer que poso són les terres, però com que en aquest cas només n'hi ha una. ajunto els vint tokens de goblin per fer els Empty the Warrens, que també són macos.


 Els (putos) Simian estan pel revers per que vegeu que estan signats. A part d'això, ni un comentari.





Gitaxian Probes i Goblin Charbelcher signats no en veureu cada dia, ja us ho dic ara mateix. I els Land Grant estan signats diferents tots quatre, però em fa gràcia i tot.

I aquí teniu el sideboard, on està l'única carta no signada del deck, un Shattering Spree de l'introbable Pat Lee:


I amb això ja estem per avui. La propera setmana seguiré amb la col·lecció; en concret us ensenyaré les cartes colorless, o sigui que prepareu-vos per veure piles i piles d'Eldrazi!

Fins llavors, seguiu disfrutant de la vostra meravellosa democràcia i keep it pimp!