dimecres, 28 de desembre del 2016

Pimp my History: Show and Tendrils (Legacy, 2012)

Bona tarda, pimpollos i pimpolles!

Aquesta és la darrera entrada d'aquest 2016 tan espantós que hem tingut! Un any tan absurd que m'ha permès guanyar una Lliga Catalana de Legacy amb un deck 100% no pimp i no meu. Amb això queda tot dit! Però no estem aquí per parlar de desgràcies, si no per veure fotos de baralles tremendes. Així que amb tots vosaltres, un engendre bastant curiós amb el que l'Iñaki Puigdollers va fer Top 8 a la LCL d'agost de 2012:


En efecte, és una barreja impia entre Storm i Show and Tell. La veritat és que és un decklist que em té bastant intrigat i que no he tornat a veure enlloc més. En fi, el cas és que el tinc fully signed i que aquí el teniu en més detall:
 








I aquí està el sideboard:
 

I amb això ja estem per avui i per aquest any (ja veieu que no tenia gaires coses a comentar, a part del fet que el deck m'agrada molt). La propera setmana comencem el sisè any de Super Secret Tech amb unes quantes terres més de la col·lecció. Ojo que n'hi ha unes quantes de moooooolt maques!

Fins llavors, que les vostres mans inicials tinguin show i tocino de torn 1, bon any nou i keep it pimp!



dimecres, 21 de desembre del 2016

My Collection: Lands 2

Bona i pre-nadalenca tarda, pimperes i pimperos!

Avui us presento la penúltima entrada de l'any! I com segueixo sense que m'entrin suficients novetats, ens haurem de conformar amb seguir ensenyant terres de la col·lecció. De totes formes tampoc és que siguin terres lletges, ojo. Vegem-ho:



Ja veureu que avui hi haurà unes quantes cartes de John Avon (normal, sent una entrada dedicada a terres).


A veure quin dia em pillo el quart Dark Depths i jugo alguna marranada d'aquestes de terres que ara estan de moda. El més probable és que aquest dia no arribi mai, però.


Aquestes Citadels me les va signar en persona el John Avon al mític GP Barcelona en el que em vaig estar sis o set hores fent cua. Però està clar que les va signar en moments diferents i amb rotuladors diferents. Ni així aconsegueixo playsets iguals!


Reconeguem que l'amic Myrfors, quan té pressa, no és que s'esforci gaire amb els dibuixos, no.






Una de les signatures més maques del mundillo, la del Szczudlo. Llàstima que tingui tan poques cartes vàlides per Eternal.


Sobre aquest playset tan maco no diré res.




Aquest és un dels casos en que la carta antiga és mil vegades més guapa que la nova. I la signatura de Liz Danforth és elegantíssima!


Aquests cartrons no sé a sant de què me'ls vaig comprar. I a sobre no són ni de l'edició foil més antiga de la carta. Misteris del comprador compulsiu, suposo.



I amb aquest God's Eye, que em vaig pillar per alguna marcianada relacionada amb White Stacks i que mai vaig arribar a jugar, ens acomiadem per aquesta setmana. La propera, tancarem l'any aquest tan meravellós amb algun random deck de Legacy de l'antigor.

Fins llavors, que el puto gordo el Pare Noel us porti molta mandanga betafoilsigned i keep it pimp!



dimecres, 14 de desembre del 2016

Old School Pimp: Stasis Control

Bona tarda, fans del pimp!

Avui tenim una entrada la mar de maca! Per celebrar que al 2017 posem en marxa la Lliga Catalana d'Old School (stay tuned!), us presento la divertidíssima (al menys per qui la juga) Stasis Control amb la que vaig jugar el darrer torneig benèfic Ayudar Jugando, amb la que vaig guanyar 3 rondes, perdre'n 2 i empatar-ne una, o sigui que no és tan bunyol com sembla! Vaig agafar el decklist d'aquest article d'eternalcentral, en el qual trobem aquesta fantàstica foto, amb Marty the dog com a guest star:


I que jo vaig decidir adaptar en versió betasigned i amb Otto el peluix:


I que aquí teniu en major detall:

 
 

I ara vegem-la per fragments, com és habitual (a aquestes alçades ja ni comento que el deck és una meravella estètica absoluta):




La Fellwar stone i un Kismet que hi ha més avall són les úniques cartes no signades del maindeck. Ara sé que per Barcelona corre alguna Fellwar signada, només em cal reunir una quantitat obscena de pasta per temptar al seu propietari!



Aquests Counterspells els vaig comprar a cegues a MKM i estaven comentats com "slightly altered". Ja, són espantosos. I això que aquests dos són els més discrets del playset!




Tremendo barallonac, sí senyor. I ara vegem el sideboard (i els que coneixeu el meu pool ja veureu que hi ha una petita trampa en aquesta foto) (i si coneixeu tant el meu pool, si em permeteu que ho digui, esteu bastant malalts):


I per avui ja estem. La setmana que ve, seguint amb la programació habitual, us ensenyaré unes quantes terres més de la col·lecció. Fins llavors, que pogueu jugar Juzáms i Serendibs i keep it pimp!