dimecres, 13 de setembre del 2017

Pimp my History: U/R Stacks (Vintage, 2006)

Bona i insubmissa tarda, estimats acòlits del pimp!
 
Avui us ensenyo un deck maquíssim! Aquí teniu la U/R Stacks amb la que en David Morales, un dels grans jugadors de la Lliga de Vintage quan la Lliga de Vintage era la Lliga de Vintage, va fer top 4 al mític local aquell de Badalona el mes d'octubre de 2006. Ojut cuidao, que està fully signed!
 
 
 
 
No m'importa repetir-me com l'all: Un deck la mar de maco. Volcanics, Workshops, Welders, artefactes del mal, una mica de tot. Vegem-lo en detall:

 
 
 
 
 
La Smokestack va ser (i de fet encara és) una de les meves cartes favorites, i aquest dibuix és la bomba. Que no és que el del FtV: Annihilation del Ljunggren sigui lleig, però aquest és molt Kirschnerià. Llàstima de la signatura chuchurría d'aquest home.

 
 
Aquí tenim el pack blau del deck i la Memory Jar, que no és blava però no ho sap. Des d'aquells lluyans dies ha caigut el Chalice of the Void, i la Thirst ha tingut temps de ser restringida i des-restringida posteriorment. A la pobra Trini ja li havia caigut el banhammer feia un any. "Unfun", deien. Avui en dia, amb els Missteps, tenim fun per donar i per vendre, es veu.

En fi, passem al sideboard:

 
Un comentari pels molt quisquillosos: La Tormod's Crypt de Time Spiral va sortir el 6 d'octubre i aquest torneig es va jugar el 21, per tant no és anacrònica en el deck. Que quedi clar.

I res, molt possiblement en dues setmanes us pengi quatre tonteries que m'he pillat darrerament; entre elles, algunes que provocaran que els pocs que encara em tingueu una mica de respecte me'l perdeu definitivament. Si no, doncs algun deck de Legacy dels dies de l'antigor caurà, suposo. Jo què sé, tot plegat si els tancs no han entrat ja per la Diagonal.

Entre tant, que la vostra mà inicial tingui sempre Lotus, Crucible, Workshop i Trini i keep it pimp!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada