dimecres, 24 de gener de 2018

2017 in review: Old School

Molt bona tarda, gent del pimp!

L'entrada d'avui és curteta, només quatre fotos, així no teniu temps a avorrir-vos. Aquí teniu els decks que he jugat aquest 2017 a la Lliga Catalana d'Old School, on crec que sóc l'únic participant que no ha estat capaç de fer Top 8 ni una mísera vegada:

Juny 2017, Stasis Control, 3-2, 12è de 25 jugadors. Aquest deck li vaig copiar al Danny Friedmann i m'ho vaig passar la mar de bé jugant-lo; qui no s'ho passaria bé jugant un deck de Stasis? També s'ha de reconéixer que la majoria de partides les vaig guanyar a base de baixar Serra Angels de torn 1/2 i deixant-me de Stasis i altres mandangues. En fi, vaig fer Top 9 i és el millor que he fet en tot l'any. És fully Swedish-compliant excepte pel Wrath of God del side, que al menys està signat pel difunt Quinton Hoover, cosa que jo crec que hauria de convalidar.

 
Juliol 2017, Power Monolith, 3-2, 12è de 25 jugadors. Això ho he anat jugant durant l'any, i el millor resultat que he fet ha estat aquest 3-2. Aquesta sí que és 100% compatible amb les regles sueques!

 
Octubre 2017, Atog Smash, 3-2, 13è de 26 jugadors. Doncs sí, se suposa que en un format on no es permeten els empats, un 3-2 ha de ser suficient per fer Top 8 de vegades. Òbviament no és (ni serà mai) el meu cas. En fi, un deck d'atacar amb tocinos i tirar lightnings. Molt, molt divertit. Llàstima que, per poder-lo jugar, m'he hagut d'enfundar els principis i comprar proxies de Collector's Edition i International Edition!

 
Desembre 2017, Mono Red Prison, 3-3, 15è de 31 jugadors. Molt similar al d'octubre, però en lloc de bitxos, porta més artefactes malignes dels de fer la vida impossible al contrari (i a un mateix, però i què, aquí hem vingut a jugar). Per tant, és divertida com ella sola, també.


I res, per avui ja estem. Ara amb el vostre permís me'n vaig al metge, que porto un constipat/grip de l'hòstia consagrada que segur que me l'ha passat algun fill de puta nazi dels del 155, i en un parell de setmanes us penjo... doncs ni la més remota idea, la veritat; a veure si se'm acut alguna cosa creativa aquests dies, amb les febrades nocturnes i tal.

Apa, que no us calgui jugar mai amb CE/IE i keep it pimp!

 

3 comentaris:

  1. Hey Blogger!
    I am also a blogger like you you can check my blog https://haveitdone.blogspot.com.

    I'm creating a community for blogger like us. It will help us to rank in Google sites as well as it will give respect to our post.!!

    If you are interested then please give me mail at haveitdone1@gmail.com

    ResponElimina