divendres, 29 de juliol del 2011

Letter from Chuck Lukacs... i més coses

Doncs aquí està la mandanga que m'ha anat arribant durant les vacances. Per començar, uns quants cartrons il·lustrats per Izzy:



I un playset de Flusterstorms de l'Erica Yang. Això, juntament amb els Mental Missteps de la mateixa Yang, els Marsh Flats del Izzy y els Ratchet Bombs de l'Austin Hsu, se n'anirà en breu a Shanghai a ser signat. Això de tenir cartes que han vist més món que jo no deixa de ser curiós.



Continuant amb el projecte Beta, aquí tenim els modestos avenços d'aquests dies, uns Timber Wolves de la Melissa Benson i un Twiddle signat pel Rob Alexander. Amb aquest ja en tenim 218. En poques setmanes, espero poder presentar un avenç es-pec-ta-cu-lar en aquest tema.


Cosetes foil signed: Un parell de Hurkyl's de Tenth signats pel Ralph Horsley, i una Misdi foil signed, que és gravíssim que a aquestes alçades encara no en tingués cap:


I aquí està el material que em va arribar (després de mesos de problemes amb Correus, i no amb els nostres si no amb els ianquis) signat pel gran Chuck Lukacs:


La meva MUD està concentrant tant pijerio que em serà impossible deixar de jugar-la en mesos. A part del playset de Thorns, el senyor Lukacs em va enviar aquesta Artist Proof d'Incremental Growth:


I per si fos poc, el paper que ho embolicava tot estava il·lustrat així:



No està malament del tot, no?



Doncs per avui ja ho tenim tot. Demà, LCV, a veure com es porten les Workshops; en unes setmanes li faré una foto actualitzada al deck, que està que se surt de maco. A part d'això, com sempre, estic esperant cosetes; i espero que en breu em comencin a tornar cartes que he anat enviant darrerament. Seguiu connectats!

dimecres, 20 de juliol del 2011

Letter from Liz Danforth... i més coses

Després d'uns dies sense publicar res, deguts a unes merescudes vacances a Islàndia (àlies la Volcanic Island), aquí tenim algunes cosetes que havia rebut abans de marxar però no havia tingut temps de penjar. Començem amb un poker de Burning Wishes foil signed:


Si ara en trobés un altre de signat en negre, seria molt més feliç. Seguirem a l'aguait. A continuació, aquí tenim un playset de Resets que li vaig comprar al Jaume Bonet:



Més cosetes, un Natural Order foil i un Pithing Needle foil signed:



Aquí tenim part de les cartes que tenia pendents de signar pel Franz Vohwinkel. Si no veieu les signatures no us preocupeu, és que no es veuen. Un catxondo el tal Vohwinkel.




I la tonyinota de la setmana: Aquí estan les cartes que li vaig enviar a la Liz Danforth. Aquests Merchants són una excepció òbvia a la meva regla general de jugar, a Legacy, la versió foil de les cartes si existeix:



Juntament amb les cartes signades, em va enviar això:




I ojo amb el revers de l'artist proof del Bazaar of Wonders:




En efecte, està en català; es veu que Ms. Danforth té avantpassats d'Arenys de Munt i ha estat de vacances alguna vegada a Barcelona. Si més no, és curiós.

En uns dies penjaré les coses que he rebut mentre estava de vacances. Hi ha cartrons que estava esperant amb moltes ganes. Stay tuned!