dimecres, 31 d’agost del 2016

Pimp my History: Affinity (Vintage, 2011)

Bona tarda, pimpollos i pimpolles!

Avui ja reprendrem el ritme habitual d'una entrada per setmana! Tornem a la normalitat amb una Affinity la mar de mona, encara que unpowered i unworkshopped, que va jugar l'Iván de Castro a la LCV d'abril de 2011 i amb la que va fer un meritori top 8:

 
 

Segur que no endevineu què diré ara: El deck és la mar de maco. Vegem-lo en detall, amb les explicacions i comentaris oportuns quan procedeixi:


Ja procedeix: Les Ancient Tomb no són les del From the Vault: Realms per que aquest va sortir a 2012 i per tant serien anacròniques en un deck del 2011.



Les Contested War Zone, a part de ser una frikada important, han resultat ser insignables; aneu i busqueu al tal Scott Chou, a veure si teniu més sort que jo!


Ara que em miro les fotos, veig que aquest deck era bastant adequat per fer més new-framed (al menys, el Sol Ring, els Ornithopters i no sé si la Cripta, la Strip Mine i les Factories podien ser amb frame nou). Però què hòsties, això és Vintage, i a Vintage, Old Frame > Coherència estètica!



Veieu, el que deia dels Ornithopters. Però d'altra banda, aquests són massa icònics.


Sí, en aquells dies era legal jugar 4 Golems. Ah, els bons temps. #FreeGolem #PrayForLodestone #JeSuisGolem #nioblitniperdó



Aquests artefactes tan tremendos poden generar muntanyes de Myrs, o sigui que aquí en teniu uns quants:


I per acabar, aquí està el sideboard amorós:


I amb això ja estarem per avui! La setmana que ve seguiré amb els artefactes de la col·lecció, ja que no tinc absolutament res de nou per ensenyar. Sí, se'm estan acabant les piles. I la pasta, sobre tot.

En fi, que setembre no sigui total i absolutament repulsiu i keep it pimp!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada