dimecres, 17 d’agost de 2016

Rainville, Rex, Old School i més

Bona tarda, pimpollos meus!

Avui, després d'una merescuda setmana de vacances, tornem a estar aquí amb unes quantes novetats! La gran majoria de les cartes que veureu són poc interessants; com (per sort) ja tinc bastantes coses dels artistes principals, cada cop que hi ha una oportunitat de contactar amb ells els hi he d'enviar cartes més patateres. Sabreu perdonar. De totes formes també hi ha alguna cosa xula, no ens enganyem. I comencem amb quatre cartrons que li vaig enviar a Sant Dan Frazier:Ja veieu que no hi havia gran cosa; una Jester's Cap (amb la que en tinc dos, hauria de tenir el playset; de fet, m'avergonyeixo de no tenir-lo), un parell de cartrons d'Unglued/Unhinged per posar de separadors a les baralles, i uns Gloom per jugar a Old School. A continuació el botí, modest també, aconseguit de la darrera sessió de signatures de Pete Venters:
El més important d'aquesta tongada és que per fi tinc els 20 tokens de Goblin per poder fer els Empty the Warrens com està manat. Veuràs com la primera vegada que els jugui me'n faran falta 22 (i l'oponent em jugarà un Tabernacle, clar).


Més tokens, un playset de Golems de Volkan Baga. Quan trobi a Chippy i em signi els Precursor Golem, aquests em faran molta més il·lusió:


Passem a unes quantes Snow-Covered Swamps que vaig aconseguir de Douglas Shuler:


I ara, un enviament curiós, si més no. Dins del Projecte Eldrazi, vaig enviar a Jason Rainville, un canadenc la mar de simpàtic, els meus Reality Smasher per signar. Me'ls va tornar signats d'una forma que no havia vist mai a la vida:


En efecte, els quatre amb un color diferent (el rosa és absolutament fantàstic). A més em va enviar aquest sketch tan guapo:


En resum, que no em queixo. Del que sí que em queixo és del munyons d'Adam Rex: Per una vegada que s'aconsegueix que aquest home signi, va i apila les cartes quan encara està la tinta humida i queden totes les signatures corregudes:


Vegem-les en detall per que s'apreciï millor la magnitud de la tragèdia (i amb algunes cartes que tenia signades de fa la tira d'anys):


En fi, que sóc un desgraciat. Anem tancant l'entrada d'avui amb algun random 1-of que m'he anat pillant darrerament per Old School i per fer Pimp my Histories:

El Time Elemental és maquíssim. I el segon Serra Angel (el de l'esquerra és el de la col·lecció de Beta) no està mint però està macot. O sigui que ja em va bé.

I per avui ja estem! La setmana que ve, novament, no hi ha entrada, ja que crec que podeu sobreviure sense pimp dues setmanes senceres. I en dues setmanes, un Pimp my History de Vintage amb un deck unpowered la mar de tremendo. Fins llavors, no passeu massa calor i keep it pimp!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada