dimecres, 29 de novembre de 2017

Pimp my History: Dreadstill (Legacy, 2008)

Bona tarda, amics del tocinisme pimpero!
 
Avui toca un deck de control dels temps d'antany! En concret, aquí teniu la Dreadstill amb la que Víctor Martínez va fer Top 8 a la Lliga Catalana de Legacy de Badalona el desembre de 2008, fully signed però amb una incongruència:
 
 
 
 
És el que hi ha: Counters, CBs, Tops, Standstills, Stifles per baixar el tocino i algun Tarmo, que en aquells temps era bastant bo. Vegem-la en detall:
 
 
 
 
Aquestes Factories no seran les mítiques d'Antiquities, però a mi l'alteració aquesta patatera dels Foglios m'agrada.
 
 
No sé si en aquesta època ja existien els Dreadnoughts foil DCI, i em fa mandra buscar-ho. De totes formes tampoc els tinc. I els Tarmos haurien de ser de Future Sight, però tampoc els tinc, o sigui que aquests serviran. Ah, per cert, els Tarmos aquests cutres els estic regalant (pràcticament), si hi ha algun interessat ja sabeu!

 
 
Què bé es juga a Legacy sense el puto Trompo, si us plau.

 
Fire // Ice double signed i Explosives signats no són fàcils de veure avui en dia, ojo.

 
És curiós que amb les poques cartes jugables que té el John Zeleznik, en aquesta baralla en coincideixin dos (CB i Trickbind, que òbviament mola molt més en el side de l'Omni-Tell).

I passem al side:

 
Apa, ja ens hem ventilat el tema aquest. En dos setmanes, si els tarats del 155 no han prohibit el pimp per ser inconstitucional (o ens han matat ja a tots), un altre Pimp my History de Legacy, que els de Vintage ja me'ls he acabat. Entre tant, que tingueu sempre el Trickbind pel vostre 12/12 i keep it pimp!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada