dimecres, 27 de desembre del 2017

2017 in review: Legacy

Molt bona tarda, pimpollos meus!

Avui tenim la darrera entrada de 2017 a Super Secret Tech! A falta de res millor que penjar, he decidit pujar totes les baralles que he jugat aquest any a la Lliga Catalana de Legacy; he anat a nou tornejos i he jugat nou baralles diferents, totes la mar de maques. No només això, si no que m'atreviria a dir que l'any, pel que respecta a resultats (i tenint en compte que sóc un puto manco) ha anat la mar de bé. Així que us deixo amb les fotos de les baralles i amb els comentaris procedents:

Gener 2017, Omni-Tell, 4-3, 28è de 76 jugadors. Poc a comentar, a part que els Toxic Deluge del side encara no eren foil. Un deck que tinc moltes ganes de tornar a jugar, però com de moment seguiré amb la política de jugar decklists diferents cada mes, i ara mateix tinc cinc decks nous que vull provar, doncs m'hauré d'aguantar les ganes un temps més.



Febrer 2017, Sneak Show, 4-3, 20è de 73 jugadors. Aquest torneig hagués hagut d'anar millor, però quan anava 3-0 vaig regalar una ronda per idiota, vaig perdre la següent per desgraciat i aquí es va acabar tot. A nivell de pimp, és un deck que m'agrada jugar el més old school possible, amb els Sneaks, els S&Ts, els Brainstorms, els Petals, les Tombs, les illes i les FoWs en versió antiga. El deck està fully signed, com l'Omni-Tell.


Març 2017, Big Red, 4-2, 12è de 53 jugadors. En aquest torneig vaig haver de jugar la darrera ronda anant 4-1 i la vaig perdre justament contra Sneak Show, modestament crec que em va atracar però què hi farem. En aquesta foto falten tres Trinis de side que he enviat a signar fa poc, més dos Combustible Gearhulk de base que no són foil pel mateix motiu, i les dues Chandras no estan signades (de moment).


Abril 2017, Manaless Dredge, 3-1-2, 19è de 60 jugadors. Què puc dir de Manaless, a part de demostrar l'amor absolut que sento pel deck! En aquesta versió em falten per signar els dos Whirlpool Riders de Ray Lago, però de totes formes no em van agradar gens, o sigui que suposo que es quedaran unsigned per sempre més.


Maig 2017, 1 Land Belcher, 4-1-1 + Top 8, 8è de 53 jugadors. Llavors vas a un torneig amb el deck més absurd i random possible i fas Top 8. És la grandesa del Magic, suposo. I si no arribo a ser un desgraciat de proporcions èpiques, com a mínim faig Top 4, ojo. En fi, aquesta versió és fully signed a part del Shattering Spree de side. Ah, i el Diminishing Returns d'Eternal Masters ja està enviat a signar, a veure quan torna.


Juliol 2017, B/R Reanimator, 4-1-2, 14è de 67 jugadors. Si no recordo malament, vaig tenir dos win-and-ins anant 3-1-0 i sorprenentment (hint: NO) els vaig perdre els dos. Ser dolent és el que té. Això sí, el deck està full signed excepte pel Tocino of Endurance del side.


Setembre 2017, Hexmage Depths, 4-1-1 + Top 8, 8è de 56 jugadors. Tremendo barallonac la Depths aquesta; vaig perdre al Top 8 per que em va tocar jugar contra el Víctor Martínez aka Pippin i és com 3000 vegades millor que jo, que si no, de què. Aquí veureu una Dark Depths molt horripilant, però és que la quarta de Coldsnap English foil la tinc enviada a signar. Falta per signar una Dryad Arbor de side, i si bé vaig jugar tres Sylvan Library i tres Sylvan Scrying, encara no sé per què; haurien de ser quatre Scrying i dues Libraries. En fi, em va anar prou bé, o sigui que no em queixo.


Octubre 2017, Eldrazi Post, 3-3, 20è de 34 jugadors. Aquest va ser el primer torneig de l'any en el que no vaig aconseguir més victòries que derrotes. Tenint en compte que vaig començar 0-3, tampoc em queixaré. Aquí falten de base les tres Trinis de base que estan voltant pel món ara mateix, i no estan signats els dos Ulamogs de base, tampoc. Molt divertit el deck, sens dubte.


Desembre 2017, Dredge, 0-5, 32è de 32 jugadors. Doncs sí, podríem admetre que em vaig estampar una miqueta a la final, són coses que passen. En tot cas, el deck, si exceptuem un Wear / Tear xungo de side que substitueix un que tinc enviat per que el Pancoast em signi les dues meitats de la carta, és la mar de maco. Aprofito per comentar que entre els dos darrers anys porto 0-7 en les rondes del torneig final.

 
I amb això acaba l'entrada d'avui, i amb ella, l'any! A la propera entrada, ja al 2018, us ensenyaré els decks que he jugar aquest any a Vintage i a Old School. La cosa es podria resumir en: grans decklists, grans estampades. Tot molt maco, això sí.

Això és tot! Que el 2018 ens sigui propici a tots (excepte als fills de puta porca del 155, per suposat), que sempre pogueu jugar el deck que volgueu (i que a més us estimi), i keep it pimp!
 

2 comentaris:

  1. Collons, quina grata sorpresa trobar-me un blog de Magic en Català, joc del qual no tinc ni la més reputíssima idea de com funciona ja (vaig plegar quan va sortir Alliances), ni com hi he arribat. Tot i així, un plaer veure que encara corre el cartró Alpha/Beta després de tants anys. I els posts ben bruts, com Déu mana.

    Follow'd. I com deiem back in the day; Menja'm el Sinkhole.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! Doncs si t'agrada el cartró d'Alpha/Beta, avui hi ha una entrada que t'encantarà (i en dues setmanes, una altra que encara t'encantarà més). Gràcies per seguir-me!

      Elimina