dijous, 25 d’agost de 2011

GenCon 2011 i actualitzacions de Beta

Com ja sabeu, a començaments d'agost va haver la GenCon a Indianapolis. A part de jugar-s'hi el "World Championship" de Vintage, van assistir-hi una pila d'il·lustradors. I també hi va anar un dealer que conec, al qual li vaig enviar unes dotzenes de cartes per ser signades. Aquí està el resultat:

Per començar, 4 Hive Mind i 4 Glistener Elf del Steve Argyle. Per ser exactes, els Hive Mind els vaig trobar a eBay el dia següent de la GenCon, però m'estranyaria que no fossin signats el mateix cap de setmana. Per cert, que no ho hagués dit mai, però les signatures en verd queden tremendes:A continuació, una mica de samfaina del Chris Rahn. Hi havia coses que ja tenia d'abans, però no costa gens juntar-ho tot:


Un playset d'Intuitions; les signades en silver ja les tenia, però les signades en negre molen infinitament més:


4 Repeals, 4 Sadistic Sacraments i 3 Burning-Tree Shamans del Dan Scott (que té una signatura bastant lletja, tot s'ha de dir):


I la resta, un playset de Leylines of Anticipation del Charles Urbach, un de Wild Nacatl del Wayne Reynolds, i tres Hurkyl's Recall de Tenth del Ralph Horsley (dos d'ells ja els vaig mostrar fa poc):


I fins aquí el tema de la GenCon. A part d'això, el dealer em va tornar altres cartunfles de Beta que li havia enviat. Gràcies a això, he pogut complertar totes les cartes signades d'en Jesper Myrfors i en Mark Poole. Ja en tenim 232 i pujant.I per aquesta setmana això és tot. Si heu estat atents a darreres actualitzacions, sabreu que, amb les darreres cartes que m'han arribat d'en Jesper Myrfors, hi ha una foto molt, però molt grossa pendent de ser penjada. La setmana que vé la veureu. Salut i keep it pimp!

2 comentaris: