dimecres, 18 de gener del 2012

Pimp my deck: The (Arabian Nights) Mountains Win Again

Bona nit, cavallers (i l'ocasional senyoreta que de tant en tant, possiblement per error, es passi per aquí). Com ja haureu endevinat pel títol de l'entrada d'avui, aquesta setmana toca pimpejar algun deck que s'hagi jugat en torneig en les darreres setmanes. I sí, aprofitant el fet que ja tinc 11 Mountains d'Arabian signed, diumenge passat vaig reproduïr la Mountains Win Again que va portar el Carles Fernández (aka Xouman) al Ayudar Jugando de desembre, fent 12 puntets, i li vaig fer unes quantes fotos. Som-hi amb elles, però abans, unes curiositats que vaig veure per eBay i que em van guanyar el cor:

Ja és casualitat que en una setmana surtin tres cartes signades i banned a Vintage, no? Per culpa d'això, he engegat un altre petit projecte: Aconseguir totes les cartes banned a Vintage signades pels dibuixants. És complicat, però òbviament no hi ha cap pressa, anirem fent amb calma i tranquil·litat.

Ara ja sí, aquí està el Pimp my Deck de la setmana:



Vegem-lo en detall:


Oi que són maques aquestes Mountains?



El Lightning de Beta amb la misteriosa inscripció "SKILL!" em va arribar fa uns dies. No sé a quin skill es refereix. Però mola igualment. No?


Aquí tenim el sideboard:



I això serà tot per avui. La setmana que vé, a part d'alguna petita novetat, hi haurà un altre Pimp my Deck, aquest cop d'un deck jugat a la final de la LCV 2011. Salut i visca el Barça!


dimecres, 11 de gener del 2012

Pimp 2012

Salut!

Després d'una petita parada nadalenca, aquí estem un altre cop, disposats a ensenyar tonyina de la bona. En aquests dies he anat rebent unes quantes cosetes que passo a mostrar-vos. Comencem amb un playset de Leyline of Sanctity foil signed, ideals pel sideboard de la Hive Mind i frikades similars:



Seguint amb els encantaments blancs, veiem un playset de Ghostly Prison foil signed. Si algun dia em dona per tornar a jugar Armageddon Stacks, serà sexy sexy:

Canviem de color, de tipus de carta i de concepte. Vet ací un playset de Spellstutter Sprite foil signed. És molt probable que Magic deixi d'existir abans que les jugui, però estaven allà i no em vaig poder resistir:


Més coses, vaig rebre un pseudo-playset de Fact or Fiction foil signed. Dic "pseudo-playset" per que una d'elles era FNM. Però aquesta ja està a la carpeta de canvis, i amb les altres tres i una que ja tenia he complertat el playset. I a més, la signatura en daurat m'agrada bastant.


Tres Mountain signed d'Arabian Nights, amb aquestes ja en tenia 10. Més la que vaig rebre ahir mateix i a la que encara no he pogut fer foto, 11. En uns dies veureu les 11 juntes.


Un Dark Ritual signed de Beta, amb el que ja en tinc cinc, tot i que un en realitat és d'Alpha. Aquí està tota la família reunida:


I acabem amb les novetats de la col·lecció de Beta: un Lich signed, un Shatter signed i un Sinkhole signed by Garfield. Amb els dos primers (el Sinkhole no el compto, que no està signat per l'Everingham), ja hem arribat a la bonica xifra de 252 cartes signades. Me'n falten just 50, tot i que en tinc algunes voltant pel món a la recerca del seu dibuixant. Paciència.



I per avui això és tot. Per la propera entrada recuperaré la secció Pimp my Deck, amb una baralla molt hatera jugada al Ayudar Jugando del passat desembre.


Feliç 2012!