dimecres, 15 de febrer del 2012

Pimp my deck: TurboTezz

Hola penya,

Una setmana més, aquí teniu l'actualització de Super Secret Tech. Aquest cop, us presento el Pimp my deck que tenia pendent des de la final de la LCV 2011, amb la TurboTezz amb la que l'Arnau Rovira es va plantar a la final. Però abans, uns quants cromos que li he comprat darrerament al mateix Arnau:





Les dues Voltaic Key de sota són les mateixes amb les que l'Arnau va arribar a la final. Mola moltíssim la signatura del tal Henry G. Higgenbotham, per cert, gairebé tant com el seu cognom.

Passem a veure el deck:











I aquí teniu el side:



I poca cosa més. Estava esperant coses guapes, però estan trigant més del previst, o sigui que encara no les tinc (i com s'hagin perdut m'agafarà un ictus). O sigui que es preveuen unes setmanes tranquiletes abans del GP Madrid.

Això és tot per avui. Salut i pimp!

divendres, 10 de febrer del 2012

Pimp my deck: Steel City Vault

Bona nit, amants del pimp!

Com vaig prometre fa un parell de dies, aquí teniu el Pimp my Deck del dia, la Steel City Vault de Vintage que vaig portar al torneig de gener i amb el que em vaig marcar un espectacular 1-5, gràcies a ser molt dolent, tenir mala folla amb els pairings, haver dormit tres hores i al deliciós estat del metagame d'avui en dia. Per sort, l'estampada no fa que el deck sigui menys maco, i he de reconéixer que m'ho vaig passar en gran jugant cartes bones més enllà de Workshop-Mox-Chalice-Golem.

En fi, less talking, more pimping. Aquí teniu el deck:



Unes quantes fotos en detall:









I el sideboard:



I això és tot. No, no tornaré a portar aquest deck en uns anys, gràcies. Aquest cap de setmana faré les fotos de l'altre deck que tinc pendent i d'un parell de tonteries que he aconseguit darrerament. Salut!

dimecres, 8 de febrer del 2012

Letters from Belledin, Nelson, i més coses

Bona tarda, amics i amigues dels cartrons betafoilsigned,

Avui tenim una entrega curteta, amb les novetats que m'han arribat darrerament. Tinc un parell de decks per fer el Pimp My Deck, però d'un encara no he pogut fer les fotos ja que em faltava algun caramel (que ja tinc!), i l'altre el penjaré en un parell de dies. Ja adelanto que és més maco que aquell gol del Messi contra el Getafe, o sigui que estigueu al lloro!

De moment, però, conformem-nos amb aquestes humils incorporacions. Comencem amb el que m'ha arribat signat de cal Steve Belledin:


Llàstima que no tingués el quart Surgical, però millor tres que cap. Seguim amb el que he rebut de part del Jim Nelson. D'aquest home també tinc el playset de Grim Lavamancers, però ja li he fet fotos en alguna altra ocasió:

Continuem amb més cromos que he anat aconseguint d'aquí i d'allà. Si recordeu, fa unes setmanes vaig penjar un parell de Thran Dynamo foil signed. Doncs ja han arribat les seves germanetes. Aquí teniu el playset complert:

No em cansaré de repetir-ho: M'encanten els artefactes foil amb frame antic. A continuació, un parell de Sower of Temptation (micro-altered si us hi fixeu) i una Liliana of the Veil, tot foil signed, of course:

Un playset de Mystic Remoras signades, per que sí:

I acabem amb les noves incorporacions al Beta Signed Project. Amb aquestes noves entrades, el total de cartes signades de Beta que tinc voltant per aquí és de 256, faltant-me'n 46 to go (de fet 45, que avui me'n he comprat una molt guapa, a veure quan m'arriba i la penjo aquí):

I amb això acabem. Tinc pendents els dos decks, alguna incorporació de darrera hora, i m'han d'arribar coses bastant guapes (i de moda) d'un parell de dibuixants. Stay tuned!