dimecres, 22 d’agost del 2012

Complertant playsets

Salutacions, bona gent!
 
Aquí estem, una setmana més, amb les novetats pimperes que m'han arribat darrerament. Tal i com indica el títol de l'entrada, amb les cosetes que he aconseguit aquests dies he tancat alguns playsets francament macos. Anem a veure'ls, però abans, la darrera novetat del projecte Banned in Vintage, un Amulet of Quoz signat pel tiet Dan. Aquesta podria ser una de les cartes més lletges mai dibuixades, però com és de Sant Dan Frazier, se li perdona.




A continuació, una mica de tot: Un Creeping Tar Pit signat per fer-me algun dia una Lands über-pimp, un Rebuild signat per Garfield, el meu primer Entomb foil signed i un Pyroclasm signat per Monte Michael Moore, un senyor que segons magiccards.info va dibuixar 8 cartes, de les que la única mínimament interessant (segons el meu criteri al menys) és el Clasm, que a més quedarà maquíssim al side de la Belcher, o de la ANT, o de la OmniShow, vés a saber. I a més només tenia 3 Pyroclasm de Seventh foil, o sigui que perfecte tot.



I ara sí que comencem amb els playsets: El Lightining Bolt de sobre de la Super Secret Tech és el darrer que em faltava per tenir-ne 4 de Beta signed. Quina millor ocasió que aquesta per posar juntets els 4 de Beta i els 4 del Judge Gift Program, tots signats pel gran Christopher Rush:



Més coses: 4 Liliana of the Veil foil signed en morat, les dues noves són les de sobre. M'agrada molt el costum del Steve Argyle de signar les seves cartes de coloraines. I mira que, en general, sóc de negre, però s'ha de saber quan fer excepcions:


I per acabar, un playset de Rishadan Ports foil signed. 3 dels Ports, incloent el nou, que és el de baix a l'esquerra, estan signats per Richard Garfield, al menys de moment. Demà mateix creuaran l'Atlàntic en direcció a Chicago, juntament amb uns quants Lackeys, Sneak Attacks y Llanowar Elves de Seventh:


O sigui que espero, en un mes o dos, poder fer un Letter from Jerry Tiritilli ben maco. Abans d'això hi hauran més entrades, no patiu, que aquí encara hi ha tonyina per donar i per vendre.

I ara, amb el permís de vostès, vaig a ficar el cap dins del congelador una estona, a veure si se'm passa la calor inhumana aquesta. Recordeu: passar calor NO és pimp.

Salut i foils!

 

diumenge, 12 d’agost del 2012

Pimp my Deck: Dredge

Bona nit, pimpers!

Aquesta setmana tenim un Pimp my Deck mooolt especial. Un deck que, per algun estrany motiu, és molt criticat i despreciat a les taules, però que d'altra banda s'infla a fer resultats positius. Un deck, a més, que un cop pimpejat és la mar de maco, com veureu en les següents fotos:









I aquí està el sideboard:


Estic segur que us haurà encantat!

I en properes dates penjaré unes poques adquisicions dels darrers dies. I després, crec que vindran unes setmanes de calma, ja que les coses que estic esperant crec que trigaran una miqueta.

Salut i keep it dredging, dic, keep it pimp!

dilluns, 6 d’agost del 2012

Grand Prix: Gent

Bona tarda, família!

Avui torna a tocar entrada curteta, amb les novetats que vaig aconseguir al GP: Gent, on venien a signar Svetlin Velinov (el dels Preordains, woohoo!!) i Kark Kopinski. Comencem amb dues cartes que no tenen rés a veure amb el Grand Prix: la segona Liliana of the Veil, que amb una de sola no anàvem enlloc. I si no es torça res, aquesta foto estarà obsoleta en pocs dies:


Ara sí, aquí tenim el botí obtingut a Gent. Per començar, les 16 cartetes que em va signar el senyor Svetlin Velinov. Sí, per suposat: 8 Preordains, 4 per Vintage i 4 per Legacy.


I a continuació, les 4 de'n Karl Kopinski, que si bé té més coses Eternal-playables, o no les tenia, o no m'interessaven gaire. Els Conflux poden entrar en alguna de les aberracions amb Show and Tell que ara estan de moda:


I voltant pels stands de venedors, vaig veure el Daze foil signed pseudo-altered que veieu a dalt a l'esquerra de la propera foto. No cal dir que va haver de ser meu per poder complertar el playset:


I per avui això és tot. Ara tinc pendent un Pimp my Deck del torneig d'Igualada de la setmana passada que us encantarà, segur. I entretant estic esperant que m'arribi alguna cosa, i he contactat amb algun dibuixant bastant interessant, o sigui que en les properes setmanes tindrem més moviments. Estigueu al lloro!

Salut i keep it pimp!

dimecres, 1 d’agost del 2012

Beta project: Sandra Everingham completed

Bona nit, gent!

Aquí teniu la segona entrada de la setmana. Aquesta és molt curteta, només és per ensenyar-vos unes quantes novetats de Beta que m'han arribat darrerament. Comencem amb el segon Terror signed i el tercer Lightning Bolt signed, són els de l'esquerra de la foto:


A continuació, vuit de les cartes que encara no havia aconseguit signades. Amb aquestes vuit, arribem a les 265 sobre 302, o el que és el mateix, un 87,7% de Beta signada. Anem fent:


I gràcies al Raging River que he aconseguit, he aconseguit les 12 cartes que va il·lustrar la Sandra Everingham. Aquí les tenim totes:



I per avui això és tot. La propera entrada, el botí del GP: Ghent. Stay tuned!