dimecres, 13 de desembre del 2017

Pimp my History: Affinity (Legacy, 2008)

Bona tarda, família pimpera!

Avui tanquem la secció Pimp my History! En efecte, aquest serà el darrer deck de passats anys que penjaré en aquest modestíssim blog. Aquí teniu, per acomiadar la secció, una Affinity la mar de maca amb la que el Lluís Restoy, aka Calvin, va quedar finalista a la Lliga Catalana al ja llunyà octubre de 2008, allà al mític garito de Badalona; encara trobo a faltar aquelles cazallas de mig matí. En fi, deixem-nos de putos sentimentalismes i aquí està el deck:

 
 
 
Estaria fully signed si no fos pel random Salvage Titan absurd aquest, que de fet m'he hagut de comprar per fer la foto del deck. Vegem-ho en detall, tot plegat:

 
 
Totes aquestes Artifact Lands me les va signar el John Avon el mateix dia. Llavors per què estan en rotuladors diferents? Doncs per que soc un desgraciat, per això.

 
Els Ornithopters de Mirrodin signats per Dana Knutson no es veuen cada dia. I què macos els Ravagers de Darksteel, coi.

 
 
Aquí (i als Cranial Plating de després) es veu la desgràcia que va fotre l'Adam Rex a la darrera sessió de signatures, quan segons sembla va apilar les cartes signades amb la tinta encara humida i es va escórrer tota. Ains.

 
Ara ja no necessitaré mai més aquestes FoWs, o sigui que si algú les vol, feu-m'ho saber, que pràcticament les regalo!

 
Sort que dues Cranial ja les tenia signades des de fa mil anys. I vegem el sideboard, ja per acabar:


Apa, fins aquí hem arribat. Ara, si dijous que ve no ens hem follat a vots a la puta escòria nazi del 155 i en revenja no ens han enviat els tancs, en un parell de setmanes penjaré els decks que he jugat aquest any a la Lliga Catalana de Legacy. Són una pila de cartes per fotografiar, però espero tenir temps per fer-ho. Si no, ja penjaré alguna altra cosa guapa.

Entre tant, que la vostra mà inicial tingui tota la tocinada (i el Chalice) i keep it pimp!


 

1 comentari:

  1. Curioso, para escoria nazi, los lazis, que son literalmente nazis.

    ResponElimina