dijous, 8 de setembre del 2011

GP Shanghai, Letter from Melissa Benson i més coses

Després de les fotos de la setmana passada, la tongada d'avui serà bastant modesta en comparació. Bé, la d'avui i totes les que pengi en endavant. Però en fi, menys és res. Som-hi amb la mandanga del dia.

A finals d'agost, va haver un GP a Shanghai al qual havien d'anar Erica Yang, Austin Hsu i Izzy. Al final, segons sembla, només es va presentar la Yang. Un dealer conegut meu també hi va anar, i li vaig fer uns quants encàrrecs; al final em vaig haver de conformar amb tenir signats els Mental Misstep foil i els Flusterstorm, que tampoc està tan malament. Llàstima de Canonistes, Marsh Flats i Ratchet Bombs, però una altra vegada serà. Aquí està la foto dels cartrons de la Yang. Ojo amb l'alteració cutre del Flusterstorm d'abaix a l'esquerra, que té delicte (tot i que he de confessar que m'encanta, és el meu viu retrat!!):


A part d'això, fa uns dies he rebut les cartes que li vaig enviar a Melissa Benson, a saber, aquest playset de Cloud of Faeries foil:

I les set cartes de Beta que va il·lustrar aquesta bona senyora, entre les que hi ha el mega-tonyinós Shivan Dragon. Per cert, una curiositat: es veu que ara ja no es diu Melissa Benson, si no Melissa Jacouzzi. Ja, aquesta mania de les ianquis de canviar-se el cognom quan es casen té delicte (la Sandra Everingham ara es diu Sandra Garavito!).

El Fire Elemental de baix a la dreta és un Artist Proof que li vaig comprar per que em signés les cartes. Llàstima que ja no li quedin proofs de Shivan Dragon o de Nightmare. Però el dibuix de l'Elemental també mola.



Seguint amb els avenços en Beta, un de més modest: Una Lance signada pel Rob Alexander. Només em falta la Web i ja tindré tot Alexander complert. Espero no trigar gaire.

I per acabar amb una mica de classe, aquí està el meu primer Jace foil:

I per avui això és tot. Ara mateix estic esperant cosetes, però menys pijes, o sigui que potser la setmana que vé faci fotos d'algun deck. Ja veurem.



A disfrutar!

5 comentaris:

  1. Papu (per si et sona més Artur Sànchez):

    No sé per què he mirat aquests blog però la primera pregunta que m'ha vingut al cap ha estat: ¿De què deu treballar aquest home? i quants anys fa que juga a aquest joc? Em molaria saber la resposta. El blod de pimpeig no tinc paraules per descriure'l i l'estil m'encanta. Felicitats pels projectes complets!

    ResponElimina
  2. La veritat és que jo també m'ho he plantejat molts cops Papu, és molta però que molta pasta la que hi ha aquí ! Això si, sempre que passo a fer una ullada acabo flipant amb el que veig. Per aquí es veuen col·leccions de cartrons impressionants :)

    ResponElimina
  3. Heh heh! Què va què va, tinc un treball normalet a una random asseguradora, el què passa és que no tinc gaires despeses: ni nens, ni cotxe (de fet no tinc ni el carnet), ni gaires vicis, o sigui que puc dedicar-hi una mica de pasta :)
    I jugar, jugo des del 94, però col·lecciono seriosament només des de fa quatre o cinc anys. Gran part de les fotos són fruit de la paciència, i també una mica de la sort, per què si m'hagués de comprar les duals ara mateix... doncs com que no :P
    M'alegro que us agradi el blog, ens veiem als tornejos!

    ResponElimina
  4. Moltíssimes felicitats Roger, cada dia vas a més tio.

    Aquells que vulgin profunditzar una mica més en la mítica figura del nostre PIMPER preferit i que ens dona alegries dia si dia també, podeu llegir l´entrevista que li vam fer a Maná Infinito. Tot un plaer poder parlar amb el Senyor Riera amb una mica de calma:

    http://manainfinito.com/entrevistas/roger-riera-i-si-se-puede-jugar-bonito-por-que-jugar-feo

    http://manainfinito.com/entrevistas/roger-riera-ii-el-metagame-es-que-te-toque-dredge-en-primera-ronda-dredge-en-segunda-ron

    Vosté s´ho curra, Senyor!!!!

    Keep it up :)

    ResponElimina