divendres, 8 d’abril del 2011

Revisió: Armageddon Stacks

Aquesta setmana m'han arribat unes quantes coses més, però me'n falten encara algunes per poder fer les fotos com cal. O sigui, que per penjar alguna cosa i tenint en compte les millores d'algunes cartes després del GP, he decidit reconstruïr l'Armageddon Stacks amb la que vaig fer Top 8 a maig de 2009, actualitzada amb tot el pijerio que tinc actualment. Aquí està el resultat:





Sideboard:



Per acabar, aquí estan els 3 Hurkyl's Recall signed que tinc actualment, el 3r el vaig aconseguir també al GP:



...i per avui això és tot. Keep it pimp!

divendres, 1 d’abril del 2011

Side Event Legacy GP Barcelona: 5-3 amb Spiral Tide

Doncs aquí està el deck del Side Event de Legacy:



No vaig tenir temps de canviar les terres de Beta per les d'Unhinged, però pel proper torneig el tema ja estarà corregit.




No us trenca el cor no veure signats els Retraced Image??


Sideboard:


Micro-report: Vaig perdre contra TES (pairing gairebé in guanyable), contra Merfolks amb un mulligan a 4 la 3a partida que em va deixar gairebé sense opcions, i a la darrera ronda contra un deck d'híper-control, amb CB, Top, FoW, Daze i de side REBs, canonistes, trampes i més coses que em deixo. I vaig guanyar a dues GW Aggro, a una Belcher (FoW de 1r torn a la 1a partida i Trampa de mà a la 2a), a una Naya Zoo i a una UW Tempo.


El deck és divertit com ell sol, si no t'importa que el torn de combar duri 15 minuts; un dels meus oponents es va arribar a pensar que l'estava vacil·lant (cosa que no era la meva intenció, clar).


I així va anar el GP. Aquests dies m'estan arribant més coses, però prefereixo tenir-ho tot junt abans de fer les fotos. La setmana que vé, LCL, però a veure si penjo alguna foto d'algun deck "històric" abans.

GP Barcelona: A day with John Avon

Crec que a aquestes alçades ja és més o menys del domini públic que el dissabte del GP Barcelona vaig fer la cua del sr. John Avon cinc vegades, cosa que va significar unes sis hores de cua i perdre'm el Side Event de Vintage. Però el resultat va valer la pena. Vet-lo ací:





Ojo amb la darrera Mountain: Signed by John Avon, altered by John Avon's son (el molt muñons va passar tot el dit per sobre de la signatura encara humida al acostar-me la carta, vaig considerar fotre-li un clatellot però la cordura va prevaldre).



M'agradaria poder penjar també la mandanga que tenia preparada pel Greg Staples, però l'home no va venir, i en el seu lloc Wizards ens va portar a Jesper Ejsing, que a casa seva a l'hora de dinar tampoc el coneixen. Sí, ja, el Merfolk Sovereign, uau. Val a dir que el senyor Ejsing semblava molt més simpàtic que l'Avon, la veritat.

Al menys, diumenge vaig poder jugar el Side Event de Legacy. En una estona penjo una entrada nova amb el deck que vaig jugar.