divendres, 20 de maig del 2011

Més cartrons

Això no s'atura mai. Aquí estan les darreres novetats que m'han anat arribant:

Per començar, un Manabond signed i tres Personal Tutors que vaig veure voltant per eBay, amb els que complerto el playset de Tutors i ja tinc dos dels quatre Manabond signats. La idea era que els Personal Tutors se'n anéssin a Praga a trobar al seu il·lustrador, però no ha pogut ser. Una altra vegada serà.




Cosetes foil: un Hurkyl's que també anava a ser signat però que m'ha arribat tard i frikades per la MUD de Legacy (que vaig dir que no s'havia de jugar? No hi ha proves d'això, oi?)



Les primeres compres de New Phyrexia: els Elfs i els Mutagenic Growth per la Infect Stompy, els Metamorphs per la MUD de Vintage i els Torpor Orb... alguna cosa se'ns acudirà, amb els Torpor Orb. Tot foil, of course.




I ara passem a l'apassionant món del col·leccionisme de Beta: Amb aquestes 15, ja tinc totes les cartes il·lustrades pel senyor Anson Maddocks. El Two-Headed Giant of Foriys i la Cyclopean Tomb ja em venen signades, cosa que m'estalvia haver-les de reenviar a Estats Units. Les altres tretze se n'aniran d'excursió en breu.



I per acabar, el meu repoker de Tabernacles: Ja en tenia quatre i en vaig veure un de signadet, tan mono que no em vaig poder resistir. Dit en altres paraules, si algú vol un Tabernacle en anglès mint a un preu mòdic, ja m'ho dirà.



Encara m'han d'arribar algunes coses especialment tendres, així que seguiu connectats!



I ara vénen quatre caps de setmana seguits de torneig. Comencem demà, amb la lliga de Legacy. I la setmana següent es presenta un dissabte mogudet: LCV+Primavera Sound+Final de la Champions. Descansar està overrated.


dissabte, 14 de maig del 2011

Més novetats: Mark Tedin complertat!

Fa un parell de setmanes va haver Grand Prix a Londres. El senyor Dani Solé, gran àrbitre i millor persona, em va fer el favor d'endur-se alguns dels meus cartrons a la ciutat del Tàmesis, The Clash i Wembley, per que me'ls signéssin Mark Tedin i Daren Bader. I entre el que ja tenia i el que en Doray em va aconseguir, vet ací el resultat:

Per començar, aquí estan les 16 cartes de Beta il·lustrades pel Tedin. Un menys!




El doble playset de Cities of Brass:


Necropotence, Chaos Orb i les seves contrapartides d'Unglued i Unhinged:



Més cosetes que em faltaven de'n Mark Tedin. Les 4 Lava Spike se'n van per la via ràpida a la meva Foil Burn:



I aquí tenim les 11 cartunfles d'en Daren Bader:



Fins aquí el botí aconseguit del GP London. Agraeixo un altre cop a en Doray el favor que m'ha fet!


Per acabar, un parell de Berserk foil signed que també vaig aconseguir fa poc. Lentament vaig aconseguint cartes guapes per jugar algun dia Stompy:



...I ja està. Aquests dies m'han arribat més coses, i n'espero encara bastantes més, o sigui que al loro, que no estamos tan mal.


Bye!

dilluns, 9 de maig del 2011

Report 4t torneig LCV 2011, Top 8 amb Null Rod MUD

Amb una miqueta de retard, i aprofitant un moment de tranquilitat, vaig a escriure un mini-resum del torneig d’abril de la LCV, i així de pas acompanyo una mica les fotos del deck. No vaig prendre gaires notes i ja fa uns dies del torneig, o sigui que escric de memòria; disculpeu les incorreccions, llacunes o fantasies paranoides. Si algun dels meus oponents recorda les rondes millor que jo, que m’ho faci saber.

Maindeck:

(no, les Thorn of Amethyst no són foil, però tot té una explicació: les meves estan a cal Chuck Lukacs per ser signades. Les de la foto són les que em deixa el senyor Jaume Bonet, ex-urraca però tot i això bona persona)

Sideboard:

Som-hi amb el torneig, celebrat a la (catxo) tenda inGenio del passeig de Sant Joan. Vem ser 60 malalts.

Ronda 1, Xavi Nadal amb U/W Fish

Partida 1: Guanyo el dau i escullo començar. De primer torn li faig Workshop, Esfera. Ell comença amb Island, Mox Sapphire, i jo de segon li faig Strip a la Island i Phyrexian Revoker nombrant Mox Sapphire. No veu més terres i em concedeix en pocs torns.

Sideboard: -3 Null Rod, -3 Thorn of Amethyst, -2 Sculpting Steel; +3 The Tabernacle at Pendrell Vale, +4 Duplicant, +1 Crucible of Worlds.

Partida 2: Comença ell, faig mulligan, guanyo. Disculpeu la falta de detalls. 2-0, 1-0, 3 punts.

Ronda 2, Mario Fortes amb Almost Blue

Partida 1: Guanyo el dau i escullo començar. L’atraco de mala manera de torn 1: Workshop, Mox, Crypt, Chalice @ 0, Thorn, Golem. De segon torn jugo un Sculpting copiant-me el Golem. No hase falta que tu dises nada más. Em va dir després que si arriba a començar ell, m’atraca ell a mi. Com mola això del Vintage, copón.

Sideboard: -1 City of Traitors, -1 Razormane Masticore, -2 Crucible of Worlds, +4 Duplicant*.

Partida 2: Comença ell, la partida es decideix quan em fa doble Thoughtseize a 2 Sculptings que tenia en mà i acte seguit m’estampa contra el sostre fent Tinker a Blightsteel Colossus.

Partida 3: Començo jo, em quedo una ma molt reactiva** amb Sculptings i Duplicants, i només robo productors i més Duplicants, de forma que després de jugar-li 2 Spheres i quan ell es queda clavat de manà durant 6 ó 7 torns, no el puc matar (hagués pogut baixar un parell de Duplis sense imprintar i hagués guanyat, però vaig preferir esperar-me). Quan tinc dues amenaces en mà, llenço una (un Null Rod) per que entri l’altra (un Tangle), i poca estona després em pot jugar un Tarmo, li duplico i el mato amb el Duplicant. 2-1, 2-0, 6 punts.

Ronda 3, Toni Pozo amb Snake Gro

Partida 1: Guanyo el dau i escullo començar. Li guanyo, no recordo exactament com, però sense veure què està jugant exactament. Torno a fer el side de -1 CoT, -1 Masti, -2 Crucibles, +4 Duplicants.

Partida 2: Comença ell, em juga algun tocino que li duplico i guanyo. Em pregunta si sabia què estava jugant; de fet no ho vaig saber amb seguretat fins a veure el decklist a casa. No, òbviament no recordo gaire els detalls d’aquesta ronda. 2-0, 3-0, 9 punts.

Ronda 4, David Morales amb Forgemaster MUD

Partida 1: Guanya el dau, escull començar. Em guanya la ronda a la manera de MUD, fent Golem de torn 1 i tallant-me el manà a continuació. No les vaig veure venir.

Sideboard: -1 Razormane Masticore, -4 Sphere of Resistance, -3 Thorn of Amethyst; +3 The Tabernacle at Pendrell Vale, +4 Duplicant, +1 Crucible of Worlds.

Partida 2: Començo jo, veig una mà manaless, faig mulligan i em quedo mà de Workshop, 2 Tabernacles i cartes de cost superior a 3. Arrisco (molt) començant amb Workshop i donant torn, esperant robar més productors per poder jugar la mà. Òbviament em fa erial a la Workshop i aquí s’acaba la ronda. Sí, ja, començar amb la Workshop va ser una carajada, però tampoc vaig veure gaires opcions millors, i fer mulligan a 5 em va fer por. 0-2, 3-1, 9 punts.

Ronda 5, Gerard Piella amb Dredge

Decidim pactar, està clar que ni jo vull jugar-me el Top 8 contra Dredge ni ell contra MUD. De totes formes juguem for fun:

Partida 1: Guanyo el dau, escullo començar. Segon atracament del dia: Workshop, Crypt, Golem, Lotus, Golem. Ell juga Bazaar, roba-descarta i dona torn. Pego amb els dos Golems, jugo el tercer i em concedeix. Per una vegada que guanyo la primera a Dredge, no valia. Si és que no som ningú.

Sideboard: -4 Chalice of the Void, -3 Null Rod, -4 Tangle Wire; +3 The Tabernacle at Pendrell Vale, +1 Crucible of Worlds, +4 Relic of Progenitus, +3 Tormod’s Crypt***.

Partida 2: El tinc molt controlat entre Relics, Crypts, Scuplting copiant Relics/Crypts i un Tabernacle, però pot anar mantenint un parell de Narcomoebas que em van rascant des de 24 vides a 3, em faig 2 danys amb una Ancient Tomb, i al final quan ja ha hagut de sacrificar les Narcos no puc evitar que un Ichorid torni del cementiri i em liquidi. També s’ha de dir que vaig jugar molt malament. I que estaria bé trobar gent per testejar contra Dredge.

Partida 3: Començo jo. El hate funciona, no hi ha gran cosa més a dir (el fet que no recordi la partida tampoc ajuda gaire a fer grans anàlisis). ID, 3-1-1, 10 punts.

Ronda 6, Joan Castaño amb Dredge

Sí, al paràgraf anterior havia comentat que no em volia jugar el Top contra Dredge. En fi.

Partida 1: Guanya el dau, escull començar, fa un Serum Mulligan, jo mulligan normal. Juga Bazaar, bazareja, no descarta dragadors. No cal dir que jo no tinc la Wasteland. Passen un parell de torns, acaba trobant els Dredgers i una horda Zombie passa per sobre dels meus Golems i se’m menja el cervell.

Sideboard: -4 Chalice of the Void, -3 Null Rod, -4 Tangle Wire; +3 The Tabernacle at Pendrell Vale, +1 Crucible of Worlds, +4 Relic of Progenitus, +3 Tormod’s Crypt.

Partides 2 i 3: Veure el sideboard per fer-se una idea. Va sortir tot, més els Sculptings per anar-se copiant les relics (i anar robant cartes per mantenir la Masticore). 2-1, 4-1-1, 13 punts.

Surten els stangings i faig Top 8 rascadíssim, 8è classificat a un vil 2% de distància d’en Jordi Carbonell. Sorry, toto!

Top 8, Miguel Angel Rodríguez amb Red Stacks

Partida 1: Guanya el dau, escull començar****, em clavo de manà i em guanya amb Golems i Revokers.

Sideboard: -4 Sphere of Resistance, -3 Thorn of Amethyst; +2 The Tabernacle at Pendrell Vale, +4 Duplicant, +1 Crucible of Worlds (crec que va ser un error, vaig fer side com si jugués contra MUD quan no estava jugant contra MUD).

Partida 2: Començo jo, jugo Golem de torn 1, ell també juga Golem de torn 1; els següents torns anem intercanviant amenaces fins que, amb un Duplicant en mà però sense manà per jugar-lo i endur-me el seu Golem, em juga el Magus of the Moon que em deixa amb 4 Mountains en taula. Lògicament el següent que robo és una Workshop, a bones hores. En fi, res; 0-2*****, em donen una Misty i una Scalding i abans de marxar em compro això:

(que per cert, agraeixo des d’aquí al senyor Daniel Gelon el seu simpàtic costum de signar en daurat i a sobre del dibuix, de forma que la signatura no es veu si no és sota llum polaritzada ultra-violada que incideixi sobre la carta en un angle de 47’35º; joder, el que m’ha costat fer la p**a foto i que la signatura es veiés mínimament).

Alguns comentaris:

* Els 4 Duplicants entren sempre. Contra Fish, Aggro i MUD són obvis, i sabem que Control ens intentarà guanyar amb Tarmos, Chewers i/o Predators; a part que sempre et pots endur un Confidant despistat. La única excepció és Dredge, contra qui ja tenim les altres 11 cartes del side.

** MUD s’està convertint, cada cop més, d’un deck proactiu en un deck reactiu, gràcies a incorporacions com els Phyrexian Revokers, els Duplicants/Sculpting Steels (i ara, Phyrexian Metamorphs), més els habituals Tangles i els Tabernacles de side. Això té de bo que diversifiquem les amenaces, no necessitem buidar la mà de torn 1, però d’altra banda provoca situacions curioses, com haver de fer mulligan si la mà incial, començant tu, no és prou explosiva.

*** Dredge hate pack. Donat que és el pairing més complicat, pràcticament tot el side està dedicat a intentar combatre’l. L’altre pairing difícil és Oath, contra el que em considero un bye : si em toquen dues Oath en un torneig sé que no tinc res a pelar. És un risc que val la pena córrer.

**** Té pilotes que les úniques rondes que no vaig començar van ser contra Dredge i Workshops, que són les que més necessito fer-ho. [/cry]

***** Al final del dia només havia perdut contra Workshop decks. Conclusió: Hi ha algú que jugui Workshops i vulgui inflar-se a testejar el mirror???

Un darrer comentari: Ara mateix, MUD és un deck aberrantíssim. Si un manco com jo fa Top 8, és que el deck ha de ser molt, però molt bo. Poseu-vos més hate de side. O millor: no ho feu.

En els propers posts tornaré a l’estil habitual de moltes fotos i poca literatura. Make it shiny!

dimecres, 4 de maig del 2011

I'm still here

Ei!

Fa gairebé un mes que no moc el blog. Tenir els dos PCs de casa amb el disc dur cascat és el que té... en aquests dies he anat acumulant alguna coseta (i he de rebre bastantes coses més), però tinc pendents les fotos. D'altra banda, també he de fer una o dues fotos a la MUD de Vintage, no per que tingui grans novetats si no per que vaig fer Top 8 amb ella dissabte passat :) Que quedi clar, el deck és aberrant, fins i tot jugat per un manco com jo...

En fi, penjaré el parell de fotos que tenia fetes d'abans que els PCs passéssin a millor vida:


Això són novetats per tornar a jugar la Burn de Legacy algun dia d'aquests, que tirar Time Spirals mola, però tirar Lightnings també.


I aquí estan les cartes de Mark Tedin que em faltaven per tenir totes les que va il·lustrar per Beta, més un Shelldock Isle que mai està de més. A la propera foto que faci, tot això ja estarà signat :) Per cert, que el Jayemdae Tome double signed és la 200a carta de Beta signada que tinc!!

Això és tot per avui. Stay pimp!