dimecres, 28 d’agost del 2013

Pimp my Deck: UWR Control

Molt bona tarda, pimperos i pimperes!

L'entrada d'aquest dimecres torna a ser un Pimp my Deck de Legacy; en concret, la UWR Control amb la que l'Alberto Quintero va fer Top 8 a la Lliga Catalana d'abril. D'aquest deck em falten per pimpejar les Scalding Tarn de base i un dels Sulfur Elemental de side (pimp level: 70/75). Les Scalding no sembla que les puguem tenir en un futur proper, i el Sulfur ja veurem, tot i que vaig intentar contactar amb Dave Kendall i ha passat de mi cosa mala. En fi, aquí tenim el deck:

 
 

I ara veiem-lo de més a prop:







I aquí tenim el side:


Al ser un deck de Legacy, preferiria que els Counterspells i els Disenchant fossin foil en lloc de ser de Beta, però de moment no els tinc (i no sé d'on treure uns Counters foils, macos i signats). En fi, per fer la foto queden igualment macos (a part de l'aberrant alteració dels Counters).

I per aquest dimecres això és tot! La setmana que vé us ensenyaré el botí de la Gen Con d'aquest any. Hi ha cosetes maques, o sigui que no us oblideu de tornar el proper dimecres!

Fins llavors, keep it pimp!

4 comentaris:

  1. ¿Estamos hablando de los disenchant y counterspell de Mercadian Masques?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Los Disenchant de Mercadian son feos hasta decir basta, a parte que el dibujante no firma por correo. Prefiero los de Time Spiral con el dibujo original de Amy Weber. Y los Counters de Mercadian a mí me gustan mucho, pero el dibujante es un chino llamado Gao Yan, al que no tengo ni idea de cómo encontrar. En su defecto, también son muy guapos los de Judge Gift Program, pero el ilustrador (un tal Dom!) también es chungo de encontrar. Y los de FNM de Mark Poole llevan el logo horrible ese de la FNM. En resumen, que es más complicado de lo que parece :)

      Elimina
  2. Si pero...QUITATE ESOS COUNTERSPELL YA QUE ME SANGRAN LOS OJOS!!!

    ResponElimina
  3. A mi els counters que més m'agraden son els de Judge Rewards, però el Dom! aquest a saber... a males, lo més fàcil son els de 7, el dibuix està bé i fins i tot n'hi ha un de foil signat a MKM.

    ResponElimina