dimecres, 5 de febrer del 2014

Pimp my Deck: Legacy Dredge

Bona tarda, nació del pimp!

Coneixeu la dita aquella de "si no vols caldo, aquí en tens dues tasses?" Doncs això: per si no us va satisfer suficientment l'entrada de fa dues setmanes de la Dredge de Vintage, aquí teniu la versió de Legacy, tan o més maca que l'altra! Per aquesta versió, que és la que va fer servir l'Artur Sánchez per guanyar la LCL de setembre, em falten per pimpejar els 3 Breakthroughs (no hi ha hagut manera de contactar Gary Ruddell), i els Faithless Looting, pels quals no he estat a temps. Vegem-la:

 
 

I ara vegem les fotos en detall, com és habitual:


Si recordeu, per la versió de Vintage, les City of Brass eren les originals d'Arabian. Però com això és Legacy, la versió foil té prioritat.




De Carefuls, en tinc dos amb signatura xula, un de lleig i un altre d'horrible. Què hi farem, mentre no sigui possible contactar amb Scott M. Fischer, ens hem d'aguantar. Ah, i els Putrid estan alterats, ojo.




I un cop fet el maindeck, aquí teniu el side, en el que hi ha alguna carta a la que tinc pendent fer més fotos, ja que em va arribar dilluns passat:


I per avui això serà tot! Ara us podria dir que el proper Pimp my Deck serà una Manaless Dredge, però 1) no vull perdre (més) seguidors, i 2) no és veritat, tot i que sí que és veritat que la estic intentant pimpejar to the max. Però si la ensenyo per aquí no serà fins d'aquí a uns mesos, estigueu tranquils.

La setmana que vé suposo que toca entrada miscel·lània, amb el botí d'algun GP i alguna altra coseta. O potser no, qui sap. La millor manera de saber-ho és passar-se per aquí el proper dimecres. Entre tant, bona setmana i keep it pimp!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada