dimecres, 13 de maig del 2015

Pimp my Deck: B/R Reanimator

Bona tarda, pimpollos meus!

Avui torna a tocar Pimp my Deck de Legacy! Després de mil aventures i d'aconseguir les darreres cartes fa menys de 24 hores, aquí teniu la versió pimp de la B/R Reanimator amb la que el Sergi García va quedar 11è a la final de la Lliga Catalana de Legacy de l'any passat. Està tota signada excepte pels Faithless Looting, tot i que com veureu hi ha una petita incidència amb un parell de signatures:

 
 
 
Molt maco aquest deck, la veritat. I mooooolt difícil d'aconseguir fully signed, per cert. Vegem-lo en detall:

 
 
 
 
Que sí, que els putos micos estan signats. Vegem-ho en la següent foto, on de pas posaré uns quants zombies d'aquests raros xinesos pel Grave Titan:

 
...és que ara que ho penso, no és només que me'ls signés al revers, si no que a més estan signats en daurat per que la signatura tampoc es vegi. Ains.


És una pena que sigui tan difícil de trobar a Gabor Szikszai ara mateix, però què hi farem!

 
Ojo a aquesta foto: 10 cartes de Graveborn, les 10 mega-difícils de tenir signades, i signades les 10 (i els Exhume alterats!). Per coses com aquestes m'agrada la meva col·lecció, joer.

 
I ara vegem el sideboard:


I ja està! Amb aquesta entrada, i per segon any consecutiu, he fet el Pimp my Deck d'un deck que hagi fet Top 16 (o millor resultat) a cadascun dels tornejos de la LCV i la LCL. La setmana que vé penjaré un llistat dels decks pimpejats, a part de l'entrada habitual (que, excepte sorpreses, será la primera de les cartes negres de la col·lecció).

Fins llavors, que vagi molt bé. Keep it pimp!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada