dimecres, 10 de maig del 2017

Pimp my History: Goblins (Vintage, 2009)

Molt bona tarda, pimperos i pimperes!

Avui toca un deck aggro, que els pobres bitxarracos també tenen dret a viure! Aquí teniu els goblins amb els que el gran Manuel Navascues, aka Manoleke, es va cascar un meritori Top 16 a la Lliga Catalana de Vintage de maig de 2009:


Molt maca i gairebé fully signed (més al respecte d'això, més tard). Vegem-la en detall:
 

Les Badlands de Beta i les muntanyes d'Arabian fan bona parella, no?
 



Quan el Manoleke va jugar aquest deck, encara no existien els Goblin Lackey foil del From the Vault, o sigui que els d'Urza's Saga són els correctes. D'altra banda m'agraden mil milions de vegades més que els foil. I què dir de la Matrona del grandíssim Dan Frazier i el seu pijama! (el pijama de la Matrona, no del tiet Dan, ojo)
 


Ja veieu que els Warchief no estan signats. De totes formes, sembla que en realitat no són del difunt Tim Hildebrandt si no del seu germà, de manera que si en algun moment es fa un enviament a aquest home, allà aniran els goblins aquests. També diré que del Greg Hildebrandt em fio poquíssim, però poquíssim.
 

Els Vandals estan signats a l'estil Vohwinkel: En negre i al lloc més fosc del dibuix. No pregunteu. I per cert, acabo d'adonar-me'n que hauria de tenir tokens de Goblin Rogue pels Earwig Squad, però no és així, què hi farem.
 

I passem al sideboard, signat tot excepte pels Shattering Spree del Pat Lee, un dels poquíssims artistes del qual no he vist mai cap carta signada. Ah i quatre Chalices, quins temps!


...i un Goblin King de Beta que és maquíssim.

I per avui ja en tenim prou! En dues setmanes potser m'hagin arribat unes poques cartes que em falten per penjar una entrada de novetats en condicions; si no, tocarà penjar un altre aggro deck, en aquest cas de Legacy. Ja veurem. Entre tant, que l'oponent no tingui la FoW pel vostre Lackey i keep it pimp!


1 comentari:

  1. Manoleke,torna,et trobem a faltar...
    A tu i a les dotzenes de companys que heu anat caient pel camí :(

    ResponElimina