dimecres, 7 de juny de 2017

Pimp my History: Naya Zoo (Legacy, 2010)

Hola pimpaires,

Anem per feina, que avui no tinc precissament el dia més comunicatiu ever. Aquí teniu la Naya Zoo amb la que el Manuel Gómez, aka Raptor, va fer top 8 a la Lliga Catalana de Legacy de Ripollet a l'agost de 2010:


Ja no es veuen decks com aquest avui en dia, i és una pena, per que és una baralla aggro pura elegantíssima. Ah, un detall: sí, la versió almost-fully-foil-signed que us presento està plena d'anacronismes. Com diuen els americans, sue me. Vegem els cartrons aquests en detall:
 

Duals de Beta. No hi ha res tan maco al món, jodert.
 Que Terese Nielsen em perdoni, però m'agraden més els micos d'Arabian que aquests. Però com per fer aquesta entrada havia de tirar de cartes foil per força, aquests són els que corresponen.
 

Sí ja, els Tarmos de Modern Masters al 2010 bla bla bla. Si em regaleu els de Future Sight foil signed, els accepto encantat.
 


Ídem per les cartes del Fire and Lightning, van sortir a finals de 2010. No hi vaig caure fins al moment de fer les fotos, i resulta que no tinc els Price of Progress d'Exodus signats. O sigui que les versions foil serviran. Respecte als Lightning Bolt, aquests són tan macos que estic segur que em perdonareu que no hagi tret els de Beta de la carpeta.
 

Un dels grans enigmes pels signature hunters que correm pel món: Qui hòsties és Michael Danza i per què és tan absurdament impossible tenir els Fireblast signats? Qui em respongui aquestes preguntes té una mariscada pagada. I mira que darrerament no vaig precissament sobrat de pasta per anar pagant mariscades por ahi.


I això era el sideboard, què més us puc dir que no sapigueu ja.

Apa, per avui ja estem. En dues setmanetes tocarà deck de Vintage de l'antigor; dubto que m'arribin prous novetats per una entrada d'ídem. En tot cas l'entrada serà molt maca (o això suposo, reconec que ara mateix no tinc ni idea de què tocarà i em fa mandra aixecar-me per comprovar-ho). Entre tant, que comenceu les vostres partides de Taiga Mono vas, i a sobre guanyeu. Keep it pimp!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada