dimecres, 25 d’octubre del 2017

Pimp my History: Welder Mask (Vintage, 2006)

Bona tarda camarades, i benvinguts a la darrera entrada del blog a la Catalunya autonòmica (o no)! Avui us volia penjar un random deck antic de Legacy, però tinc algunes cartes deixades i no li he pogut fer fotos. Per tant, he preferit canviar a Vintage i pujar aquesta Welder Mask tan maca amb la que vaig fer Top 4 a la Lliga Catalana de Vintage de l'Arboç, al ja llunyà agost de 2006:

 
 
 
Qui sap, potser si els amables senyors de Wizards no haguéssin des-erratat la Illusionary Mask, encara estaria jugant algun engendre similar a aquest. Aprofito aquest entranyable moment per enviar una cordialíssima salutació a la mare de Mark Gottlieb, per cert. En fi, passem al detall del deck. 

 
 
 
Bazaars, Workshops, tot bo el que portava aquesta aberració. No era poc divertida, no, la cabrona.

 
 
Darrerament, amb la tonteria del Old School, estic re-jugant moltes cartes que feia mil anys que no tocava: els Triskis, les Mountain d'Arabian, els Juggys que veureu al side, etcètera. Tot molt maco. Vegem el nucli del deck:

 
Era divertit baixar un bitxo de cost 1 amb la Mask, veure a l'oponent acollonit i que fos un puto Gorilla Shaman, la veritat.

 
 
I un cop ventilades les lock pieces (que, com bon deck de Workshops, això també et podia lockejar a sac), passem al sideboard, on hi ha les únices tres cartes no signades del deck, tres putos Shattering Sprees, que són de les poquíssimes cartes de les que no n'he vist mai una signada:


I res, per avui ja està. Només 29 cartes foil té aquest deck, m'acabo d'adonar. És curiós.

En dues setmanes, si els tarats del 155 no ens han enviat els tancs, a veure si us penjo la de Legacy aquesta que us deia abans, o faig quatre fotos a una Eldrazi de tocinos que he estat provant aquests dies i no m'ha convençut gaire, tot sigui dit.

Entre tant, procureu anar amb compte amb els piolins, que la vostra mà inicial tingui 24 de dany pagant 2 manàs i keep it pimp!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada