dimecres, 16 de desembre del 2015

IlluXCon, Ruddell i més

Bona nit, benvolguts compatriotes del pimp!

Aquesta tarda toquen novetats! Començaré per mostrar-vos el modest botí de la IlluXCon d'aquest any; com ja he comentat alguna vegada, l'"inconvenient" de tenir tanta cosa ja signada és que després, a les grans convencions, ja no hi ha ningú que t'interessi gaire. En fi, aquí estan les novetats:


Vegem-les millor i, en molts casos, acompanyades d'altres que ja tenia prèviament:



Ja tinc tres Angels per quan jugui Miracles. Heh.


Aquest playset de Treasure Cruises ha arribat amb un any de retard, però què hi farem, potser el desrestringeixin algun dia. Heh heh.




Com podeu veure, els Wear/Tear de sota només estan firmats al Wear. Quan torni a tenir oportunitat de trobar al Pancoast, faré que em signi els Tear. El cas és estar entretingut.


Les cartes del Greg Hildebrandt sí que em fa gràcia tenir-les, que aquest home no és fàcil de tractar. Per fi em podré vendre els Aether Vial de Modern Masters!


Aquestes City in a Bottle em serveixen per inaugurar una nova etiqueta: Old School. Estigueu al lloro els propers mesos, que això del Old School és el puto futur del Magic.


I per què tenir una Memory Jar signada si en pots tenir dues?

I un cop liquidada per aquest any la IlluXCon, passem a més coses que m'ha aconseguit el gran Peralta: Les (poques) cartes mínimament interessants signades per Gary Ruddell:


I el típic detall:



Amb els Breakthrough de Torment, i lentament, la Dredge de Legacy es va aproximant a la perfecció. Si voleu els de Conspiracy, també estan a la venda.


I ara, per anar acabant, passem a unes quantes coses inconnexes que m'han arribat darrerament, començant per un playset de Leonin Arbiters signats per la molt il·localitzable Shelly Wan:




Els Virulent Plague havien sortit al side de la 5 Color Stacks de la setmana passada, i els Storm Entities a la recopilació de cartes vermelles, però hey. Per cert, de Storm Entities només n'hi ha tres per que al Lucio Parrillo se li va oblidar signar-me el quart. Quan un és desgraciat, és desgraciat.


Apa, 14 goblins d'Unglued signats. Sis més i ja ho puc deixar estar.



I amb aquests Slivers i aquestes Bottled Cloisters tan maques, ho deixem estar per avui. La setmana que ve no hi ha actualització, que estaré molt liat amb mogudes nadalenques diverses. Això del Nadal, definitivament, és totalment anti-pimp.

O sigui, que ens tornem a trobar en dues setmanes amb un deck/matxembrat de Legacy bastant curiós. Fins llavors, atipeu-vos de torrons i de foil i keep it pimp!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada