dijous, 22 de desembre del 2011

Pimp my deck: Doomsday

Hooooola què tal,

Una setmana més, aquí teniu l'actualització del blog més absurd de la web. Avui començarem amb un parell de Duplicants foil signed, un que ja tenia i un que va arribar fa uns dies per fer companyia al primer. He intentat posar-me en contacte amb Thomas M. Baxa pels altres dos, però el molt ranci no em contesta els correus. Ell s'ho perd.

Més artefactes: Un parell de Thran Dynamo foil signed, ara tinc localitzades les altres dues per fer un playset ben maco. A veure si en uns dies me les pillo. Són macos els artefactes foil amb frame antic.

I més artefactes: Un parell de Wurmcoil Engines, aquest cop dels bons, no de la pre-release. Amb la tonteria, ara mateix tinc 10 Wurmcoil Engines foil, 6 de Scars of Mirrodin, 4 de pre-release, 6 signats, 4 que no. És que m'agrada molt aquest bitxo, leñe.


I aquests dies m'ha arribat un tercer Lava Dart foil signed, que ajunto aquí amb els dos que ja tenia, i amb els que vaig inaugurar el blog fa gairebé un any. Com passa el temps.



I ara ja podem passar al deck del dia: La versió de la Doomsday de Vintage que va portar en Roger Lladó a la LCV de Lloret, fent un meritori 4-2. Aquí la tenim, en pimp:









Això seria el sideboard:



I per avui ja estem. Com és habitual tinc cosetes pendents de fotografiar, cosetes pendents d'arribar, cosetes pendents de comprar i alguna baralla guapa per fotografiar. Stay tuned & keep it pimp!


Ah, i si creieu en la tonteria infecta aquesta del Nadal, doncs ja sabeu. Tot i que jo crec que Pimp >>> Nadal.


dimecres, 14 de desembre del 2011

Pimp my Deck: Blue Stacks, SF, SD i més coses

Aquí estem una setmana més, amb més fotos guapes de cartrons que m'han anat arribant i el deck que vaig jugar a la final de la LCL: Una Blue Stacks bastant calenta, amb la que vaig fer 3-3 i que hagués pogut fer 4-2 tranquilament si jo no fos un lerdo i un desgraciat. En fi, som-hi amb les fotos del deck:








I aquí està el side:



Ventilat aquest afer, passem al botí obtingut gràcies al viatge de l'Omar díez al GP San Francisco i als Worlds de San Diego (o al revés, vagi vosté a saber). Aquí tenim tonyina fina signada per Matt Cavotta, Jason Felix i Rob Alexander, més el Karn Liberated que surt a la foto del deck, i del qual em vaig oblidar de fer foto personalitzada:



Sí, ja, un playset de Thrumming Stones, WTF i tal. És que cada cop em queden menys coses per tenir signades del senyor Alexander.

I ara una curiositat: Dos Staff of Domination foil mis-signed, on "mis-signed" significa signats per un dibuixant que no és l'il·lustrador de la carta. Es veu que se li van barrejar a l'Omar, al GP Amsterdam, amb les cartes del Todd Lockwood. L'avantatge, a part de tenir uns Staff únics al món a la seva peculiar manera, és que ara sabem que el sr. Lockwood signa qualsevol cosa que li posin devant:


Continuem amb les típiques cosetes que em van arribant de tant en tant; el 4t Berserk foil signed amb el qual ja tinc el playset, 4 Nevinyrral's del FTV: Relics, un Echoing Truth foil signed que vaig pillar-li a Lloret al Jérôme Suarez i el segon Candelabra of Tawnos signed, per fer companyia al que ja tenia:






I acabem l'entrada d'avui amb una petita compra que vaig fer a la tenda del Xicota el dia de la final de la LCL:


...i mira que tenia clar que no me'ls compraria. En fi, ara a veure si el senyor Volkan Baga signa cartrons.

Demà he d'anar a Correus a recollir alguna altra cosa que m'ha arribat, i dissabte la final de la LCV. A veure si no ens estampéssim gaire.

I per avui ja n'hi ha prou. Keep it pimp!

divendres, 9 de desembre del 2011

Legacy Blue Zoo

Avui fa just un mes des de la darrera actualització. En aquests dies he anat rebent alguna coseta, però com és habitual, no he tingut temps de fer les fotos de rigor. També he decidit de quins decks de la darrera LCV i de l'Ayudar Jugando faré la versió pimp, però també he de trobar el moment de fer-los-hi les fotos Aquests dies, com hi ha tan poques hores de llum, és difícil trobar el moment de posar-se a fer el friki amb la càmera. A veure si diumenge que vé trobo una estona (i si a sobre fes sol, ja seria la bomba).

Anem per feina. Avui només tinc aquesta actualització per ensenyar:


En efecte, els Wurmcoil Engine són els de la pre-release (ecs!), però la signatura del Raymond Swanland és tan espectacular que no em vaig poder resistir. Llàstima que aquest home no em contesti els correus, per que tinc infinites ganes de tenir els Wurmcoil bons i les Arid Mesa signades. A veure si el localitzem en algun GP.

A part d'això, en la darrera LCL i en algun altre random torneig de Legacy que ara mateix no recordo vaig decidir provar una Blue Zoo amb splash a engendre. Aquí està:





















I el side:


Si no recordo malament, amb aquest bunyol vaig fer 3-1-3. Ni fu ni fa, però va servir d'excusa per treure a passejar les duals i els Tarmos foils, que estaven molt avorrits a la carpeta. El side no és 100% pimp, però és que les versions pimp del segon Ancient Grudge i de la Surgical estan a Estats Units en procés de ser signats.




I ara me'n vaig a fer un draft amb uns col·legues, i demà la final de la LCL amb Bunyol Deck Wins. A veure què fem.




Salut i keep it pimp!