dimecres, 27 de febrer del 2013

GP London, playsets i algun tutor

Bona tarda, senyores i cavallers.

Avui, per variar, penjarem primer de tot la carta més tonyinosa de l'entrada de la setmana. Vegem-la:


Sembla que, després de tot, Garry Leach no era totalment introbable: Impossible is nothing!

Més tutors: Després de resistir-m'hi durant mesos, al final, i per culpa dels decks aquests de Show and Tells, Dream Halls, Omnisciences i porcades d'aquestes, m'he vist obligat a aconseguir això:


I ja abandonem els tutors per avui. Passem a un parell de playsets que he anat pillant per aquests mons de Déu:



No queda malament la signatura del Mark A. Nelson en blau, no?

I en aquestes darreres setmanes he anat aconseguint les cartes més importants del belga Cyril Van Der Haegen. Vegem-les:





I ja per acabar, fa un parell de caps de setmana va ser el GP London, al qual va anar a signar Svetlin Velinov. Vegem els resultats, cortesia del Filippo:





Vaig ser incapaç de trobar més tokens de Drake en tota Barcelona. Flipant.

En fi, això serà tot fins la setmana que vé. Ahir em va arribar un sobre amb unes quantes cartetes signdes d'una artista, les quals penjaré la setmana que vé. Hi havia pendents un parell de Pimp my Decks de Vintage, però per motius que no venen al cas, no els podré fer els propers dies. Paciència!

La propera setmana seguim, doncs. Stay pimp!

3 comentaris:

  1. Gary Leach for the win! :D I felicitats per les cartes que ens desvetllaràs aviat!

    ResponElimina
  2. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice weekend! bristol tutors

    ResponElimina
  3. Thanks for your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back later in life. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice weekend!cambridge tutors

    ResponElimina