dimecres, 6 de novembre del 2013

Pimp my Deck: Canadian Threshold

Bona nit, gent,

Avui torna a tocar Pimp my Deck de Legacy! Aquesta setmana, us mostro amb gran orgull i satisfacció la versió beta-foil-almost-fully-signed de la Canadian Threshold amb la qual el senyor Alberto Manchado va guanyar la LCL de juny, disputada a Malgrat de Mar. Un deck molt maco, si se'm permet comentar-ho. Vegem-lo!

 
 

Vegem-lo ara en trossos més petits:





No està de més, de tant en tant, fer fotos del revers dels Delvers, que al cap i a la fi és el que fa que siguin tan bons!





I un cop ventil·lat el maindeck, vegem el side. Els dos Rough // Tumble són les cartes que em falten per tenir el deck 100% signat. Per desgràcia, l'amic Luca Zontini no signa per correu. I mira que li he enviat missatges, però l'home no cedeix. Una pena.

 
I en cinc minuts comença el Barça-Milan, o sigui que aquesta setmana ho deixem aquí. La propera entrada ja veurem de què serà; com sempre, estic esperant coses maques, només falta que arribin. En fi, alguna cosa em treuré del barret, no patiu.

Keep it pimp i fins la setmana que vé!
 

3 comentaris:

  1. :O Doncs és cert, no hi havia caigut. Hauré de buscar al David Martin, a veure si ho arreglo. Així m'agrada, que estigueu al lloro!

    ResponElimina