dimecres, 27 de febrer del 2013

GP London, playsets i algun tutor

Bona tarda, senyores i cavallers.

Avui, per variar, penjarem primer de tot la carta més tonyinosa de l'entrada de la setmana. Vegem-la:


Sembla que, després de tot, Garry Leach no era totalment introbable: Impossible is nothing!

Més tutors: Després de resistir-m'hi durant mesos, al final, i per culpa dels decks aquests de Show and Tells, Dream Halls, Omnisciences i porcades d'aquestes, m'he vist obligat a aconseguir això:


I ja abandonem els tutors per avui. Passem a un parell de playsets que he anat pillant per aquests mons de Déu:



No queda malament la signatura del Mark A. Nelson en blau, no?

I en aquestes darreres setmanes he anat aconseguint les cartes més importants del belga Cyril Van Der Haegen. Vegem-les:





I ja per acabar, fa un parell de caps de setmana va ser el GP London, al qual va anar a signar Svetlin Velinov. Vegem els resultats, cortesia del Filippo:





Vaig ser incapaç de trobar més tokens de Drake en tota Barcelona. Flipant.

En fi, això serà tot fins la setmana que vé. Ahir em va arribar un sobre amb unes quantes cartetes signdes d'una artista, les quals penjaré la setmana que vé. Hi havia pendents un parell de Pimp my Decks de Vintage, però per motius que no venen al cas, no els podré fer els propers dies. Paciència!

La propera setmana seguim, doncs. Stay pimp!

dimecres, 20 de febrer del 2013

Letter from Ron Spears

Bona tarda gent,

Després d'unes quantes setmanes bastant espectaculars, toca tornar una mica a la normalitat, tot i que l'entrada d'avui tampoc està malament del tot. Amb tots vosaltres, aquí està el que vaig rebre fa uns dies del gran Ron Spears:


Detallets dels playsets (i del que no són playsets, com aquesta Akroma tan guapa):




És una pena el Dark Confidant que tenia signat en platejat d'abans, per que trenca la unitat del playset. I és estrany, per que el senyor Spears és molt consistent en la seva signatura, sempre signa més o menys igual (de fet, el Confidant signat en negre de sota també el tenia d'abans i és indistinguible dels nous). Què hi farem.




 
I, a part d'això, fa uns dies vaig aconseguir firmar un parell de tonteries de la Terese Nielsen que no tenia:



No vaig estar a temps d'aconseguir els altres Natural Order, o els Rest in Peace, i l'Enter the Infinite encara no havia sortit. En fi, així vaig acumulant material per enviar-li a Ms. Nielsen algun dia d'aquests.

I per avui això serà tot. Coses pendents: uns quants random playsets que he anat aconseguint aquests dies, un Pimp my Deck (o dos) i la carta restricted in Vintage que comentava la setmana passada.

Keep it pimp!
 

dimecres, 13 de febrer del 2013

GP Singapur i Letter from Jeff Laubenstein

Hola camarades,

Si avui és dimecres, toca actualització del blog. I en veritat us dic que aquesta setmana tenim una entrada calenteta. Comencem pel botí obtingut, via Filippo, al GP de Singapur de fa unes setmanes, i al qual va anar a signar el senyor Jason Chan:


No està malament, no? Vegem els playsets en detall. Primer les Ionas (de les que ja en tenia una) i els Thruns:


I seguim amb les Omniscience i, sobre tot, amb els Jaces:



Si m'hagués de queixar d'alguna cosa, seria del de baix a la dreta, que està signat amb un rotulador diferent. Què hi farem, podré sobreviure, total no deixa de ser un playset de Jaces foil signed.

I un cop mostrat el tema del Grand Prix, passem al senyor Jeff Laubenstein, del qual fa uns dies vaig rebre això:


Primer, els Copper Gnomes, que els vaig provar fa un temps a un friki-torneig de Legacy i no els veig tan dolents per la MUD:


Això és el revers de les dues Artist Proof que el sr. Laubenstein va enviar amablement (són les dues cartes de sota de la foto global):

 
I ara, passem als Show and Tells, que tenen molta, però molta tela. Això és el playset signed:



Les dues de dalt les tenia des de ja fa temps; les noves són les de baix. Però el que és nou de debò és l'altre playset:


Aquí ens delectarem amb fotos individuals de cada carta:





Ara no podré deixar de jugar Sneak Show, Omni-Tell, Dream Halls, Hive Mind o 12 Post en el que em queda de vida (o fins que banegin el S&T a Legacy, cosa que m'obligarà a jugar-los a Vintage).

I em sembla que per aquesta setmana ho deixaré aquí, que si no em quedo sense material massa ràpid. Temes pendents: Un altre Letter From que em va arribar fa uns dies, un Pimp my Deck de la LCV de gener, potser el botí d'un altre Grand Prix, i alguna coseta suelta que he anat aconseguint (spoiler: en els propers dies penjaré una carta foil signed, restringida a Vintage, molt difícil de veure).

I ara vaig a veure si el Madrid perd. Salut!
 

dimecres, 6 de febrer del 2013

Beta Project: Anson Maddocks, Richard Thomas i Jeff A. Menges complertats


Bona nit companys,

A l'entrada d'avui hi ha poquet foil; això sí, el que hi ha és de qualitat. Però no començarem amb el foil, que fa de nou ric: Començarem amb l'elegància d'aquella col·lecció de l'antigor que ha passat a la posteritat amb el nom de Limited Edition: Beta, ja que fa uns dies, després d'haver d'esperar mesos i mesos, de patir mil aventures i de veure's retingudes a la duana espanyola, em van arribar aquestes nou cartes:


Amb aquesta entrada,  arribava a les 281 cartes signades d'un total de 302 i complertava per fi les 30 cartes il·lustrades per Anson Maddocks i les 13 de Richard Thomas. Aprofitem per treure-les de la carpeta i fer-lis unes fotos de família:



Val a dir que l'amic Anson va il·lustrar un munt de cartes, però bones, el que es diu bones, ben poquetes. De totes formes, aquest estil seu tan repugnant (en el bon sentit de la paraula) és únic, tot s'ha de dir.


El senyor Richard Thomas té menys cartes, però al menys alguna encara es juga avui en dia (aquestes REBs i BEBs, què maques que són!)

I del Christopher Rush em van arribar dues cartes, la Kormus Bell i el Rod of Ruin, amb les que en signades tinc 11 de les 12 que va il·lustrar. Me'n falta una, sí, i és l'ombra més gran a la meva col·lecció. Ja sabeu quina és, passo de comentar-ho un altre cop. D'aquest any no passa, per Garfield.

I aquest passat dilluns, mentre estava a casa combatent el refredat (és a dir tirat devant del portàtil veient la Superbowl), el carter em va portar això:


Quinze mesos d'espera. Quinze mesos. Però ha valgut la pena, ja que amb l'Aspect of Wolf i la Rock Hydra complerto les 15 cartes de Beta il·lustrades per Jeff A. Menges i em poso en 283/302:


A part d'acabar amb les seves cartes de Beta, del senyor Menges vaig rebre això:


I això altre, que ja és més calent:


Sobre tot si ho ajuntem amb això:




Ja us havia comentat que el foil d'avui era escàs però maco. No?

Doncs apa, per aquesta setmana ja ho tenim tot enllestit. Queda el botí d'un GP i un parell de Letter Froms, tots ells absolutament tremendos. Really.

Així doncs, dimecres que vé més. Stay Pimp!