dimecres, 31 de desembre del 2014

Pimp my Deck: Four Color Loam

Bona tarda, sectaris del pimp!

Avui tanquem l'any amb un deck de Legacy la mar de maco, encara que només sigui per que no és blau. Amb tots vosaltres, la Four Color Loam amb la que el Ricard Tuduri va guanyar la Lliga Catalana de Legacy d'agost, jugada a Castelldefels, bastant signada (on bastant és igual a tota excepte pels dos Groves i la Dryad Arbor):

 
 

Un deck ple de cartes difícils de trobar signades, per cert! Aquí teniu el desglòs de tot plegat:




Eric Fortune és extraordinàriament difícil, i David Hudnut impossible fins on jo sé, o sigui que la Dryad i els Groves no han pogut ser. Hagués pogut intentar contactar amb Cliff Childs per veure si em signava els Groves del FtV: Realms, però hagués estat com fer trampa.




La Sylvan Library és nova; si recordeu, al Pimp my Deck del mes passat encara sortia la de Legends. Però això és Legacy i, a Legacy, foil!


Vegem el sideboard, ple d'amor com és habitual en aquest tipus de decks:


I amb això acabem l'entrada d'avui i l'any 2014! No sóc gaire de resums ni mandangues, o sigui que no us avorriré amb tonteries d'aquestes. El més que faré serà oferir-vos els meus millors desitjos per 2015:


(la foto hauria d'estar en vertical, però el puto blogger passa de mi, o sigui que així es queda; sabreu disculpar)

Bon cap d'any, bon 2015 i keep it pimp!

 

1 comentari:

  1. He trigat una mica a entendre "els teus millors dessitjos" jajajaja. És un deck força maco, i molt colorit.

    I acabo de caure en que una de les cartes més xules que tens és el propi Super Secret Tech, mai m'havia parat a considerar-lo així.

    Que el 2015 et porti molts tops i victòries senyor Riera!

    ResponElimina