dimecres, 6 de gener del 2016

My Collection: Green 2

Bon any, estimats camarades del pimp!

Estrenem 2016 (el cinquè any de Super Secret Tech, poquíssima broma) amb unes quantes cartes verdes més de la meva col·lecció. Espero que us agradin!


Aquí teniu el revers dels Garruks aquests (que si voleu que us digui la veritat, no sé ni què fan):





Aquest 2015 m'ho he passat en gran jugant els Grave-Trolls. Veurem si al 2016 se'm passa.


Aquí tenim els Green Sun's Zenith signats per Dave Rapoza. Per què signar-los en maco i visible si pots fer un garabato amb un rotulador gastat que no es veu, no?



La signatura del Larry MacDougall, a part de com és de complicada d'aconseguir, és una d'aquestes que em planteja el dubte de si és una passada de guapa o si és un guixot espantós. En tot cas, l'art d'aquest home és molt guapo i molt reconeixible, que no és poc en aquests temps tan xungos que corren.




Quines coses, fa just cinc anys i un dia penjava aquests mateixos Invigorate foil signed a la primera entrada del blog. Com passa el temps, joder.



Quatre Land Grants, quatre signatures diferents. Per que la coherència és per fluixos.



A veure si aconsegueixo un parell de Llanowar Elves més de Beta i me'ls faig signar pel gran Anson Maddocks. Això del Old School m'està cridant molt, però molt!


Tinc els quatre Manabonds, però signats, només tres. Vés a buscar aquest home per signar el quart, a més.






Aquests Nature's Claim estan signats amb la signatura antiga de Daarken. Que, com veureu, és igual o més lletja que la nova.

I amb aquesta mandanga acabem la primera entrada de 2016! La setmana que vé, un aggro deck de Vintage la mar de maco. Fins llavors, bona entrada d'any i keep it pimp!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada