dimecres, 15 de juny del 2016

My Collection: Artifacts 1

Hola, socis i simpatitzants del pimp!

Avui toca començar amb els artefactes de la col·lecció! Ja us aviso que en tinc uns quants, per tant ens estarem unes quantes setmanes amb aquesta secció. Comencem pels primers (i acabarem pels últims, originalitat to the max):




Vaig aconseguir signar els Vials de Modern Masters abans que els de Darksteel, però un cop tinc aquests, els de MM ja no els necessito. O sigui que si algú els vol, els tinc a un preu altament competitiu!



Això suposo que es mereix una explicació: Fa uns anys vaig penjar en aquest mateix blog la llista de cartes banejades a Vintage, fully signed, cosa que em va obligar a pillar-me aquest engendre i enviar-lo a signar a Sant Dan Frazier. Obligacions del pimper, que a una persona normal li semblarien incomprensibles. Suposo.




Quines coses, va ser tornar-me les cartes del Darrel Riche i adonar-me'n que me'n falten més per signar. Sempre estem igual.



I amb aquest playset de Basalt Monoliths i altres cartes igualment decrèpites, espero penjar en les properes setmanes un deck Old School la mar de tremendo. Em falta una carta, que en teoria està creuant l'Atlàntic cap aquí en aquest precís moment, o sigui que no hauria de faltar gaire. El que no sé és en què estaria pensant jo al 2010 per enviar a signar a Jesper Myrfors un playset d'aquest cartró. Misteris de la vida.






Una altra carta old school que estarà implicada en el Pimp my Deck que us deia.




...i una altra del projecte de banejades. De fet la darrera que em faltava per aconseguir!



Llàstima tenir només dos Candelabra signats. D'altra banda, sort de tenir dos Candelabra signats!







Per què tinc això? Ni idea.



Això sí, ho vaig provar un parell de vegades a la MUD de Legacy fa uns anys. No, no va funcionar.



...i m'he quedat sense coses a dir, a part que els dos Cranial que falten els vaig enviar fa la tira de mesos a un dealer i sembla que l'Adam Rex s'està resistint a signar-los.

I per avui això és tot! La setmana que ve toca pimpejar alguna baralla. Si m'arriba la carta que em falta abans de divendres, serà d'Old School; si no, seguirem amb el Pimp my History amb una baralla de Legacy bastant peculiar.

Entre tant, que els Eldrazis no us aniquilin gaire i keep it pimp!




2 comentaris:

  1. Do you still have the signed Modern Masters Aether Vials?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hey! Yes I still have them, let me know if you are interested!

      Elimina