dimecres, 9 d’abril del 2014

GP Barcelona, i més

Bona tarda, sobiranistes del pimp,
 
Anem per feina, que és tard i avui hi ha Chempions. Aquesta setmana, per començar, us porto el botí del GP Barcelona, que segons els amics de Gordian Knot Games (els "organitzadors", notin-se les cometes), havia de ser la bomba en el que respecta a il·lustradors convidats, i al qual finalment només va venir rk post, del que ho tenia ja tot signat. Però per que no es digués, vaig aprofitar per demanar-li que em re-signés les cartes en platejat i en gran. I aquí està el resultat:







A part d'això, al Grand Prix vaig aconseguir alguna altra coseta, per exemple, aquests Snaps. Juntament amb un contacte, li vem enviar un playset farà un any al senyor Mike Raabe, però sembla que no li vé de gust tornar-los, què hi farem. La pasta se la va quedar, això sí.


Queda una coseta del Grand Prix, però la reservo pel final. De moment, per fer una mica de volum, aquí teniu unes quantes coses més que m'he estat pillant darrerament:


 
Sis Mothers poden semblar moltes, però millor que sobrin, no? De totes formes, les dues del mig estan a la venda, o sigui que ja sabeu.


El dia que la Death Long, o algun engendre infumable similar, torni a estar de moda, allà estaré jo amb aquest playset foil signed tan xulo!




Amb la Surgical de baix a la dreta complerto el playset de Surgicals, que el senyor Belledin és d'aquests que no es deixen trobar gaire!


Amb aquest playset de Disenchants foil signed, ja tinc el playset de Vintage i el de Legacy. Vegem-los:


I per acabar per avui, la darrera foto de les adquisicions del Grand Prix, que me l'havia reservada. No sóc gaire partidari de penjar al blog cartes no signades, però de vegades s'ha de fer una excepció:

 
Quatre d'aquests cartrons tan foscos i malignes estan als USA per ser signats. Els altres dos no m'atreveixo a enviar-los, que el Harold McNeill, a part de ser una mica nacionalsocialista, està una mica taradet (algun dia ja us explicaré, ja).
 
En fi, per avui això és tot. La setmana que vé, un deck de la final de la lliga de Vintage 2013 la mar de maco. Salut i keep it pimp!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada