dimecres, 16 d’abril del 2014

Pimp my Deck: Dark Bomberman

Molt bona tarda, companys pimp-addictes,
 
Aquesta setmana toca Pimp my Deck de Vintage! Us presento, amb gran orgull i satisfacció, la versió de Dark Bomberman amb la que en Miquel Alcoriza va ser finalista al torneig final de la LCV 2013, fully signed excepte, com no, per les Grafdigger's Cage, 1 de main i 2 de side, que de moment no he aconseguit que en Daniel Ljunggren em signi. Diria que s'està fent el suec, però com que és suec de debò, seria un acudit fàcil, o sigui que no ho dic. Apa, aquí teniu el deck:

 
 
 
I ara veiem-lo amb fotos més detallades, que s'ho val prou:








Seria ideal que els Mana Leak fossin els d'Arena League, però no els he aconseguit tenir signats, encara. Ja cauran algun dia, ja.


Ah, Erica, amb la classe i l'elegància que té la teva signatura, amb la papallona i tal, i què xungues i destructives pel format que són les teves cartes!

Vegem el sideboard:


Els Notion Thief, tot i que no ho sembli, estan signats; el catxondo del Clint Cearley me'ls va signar en negre, tal i com li vaig demanar, però sobre la part fosca de l'il·lustració en lloc d'a la caixa de text. La setmana que vé us ensenyaré uns quants fails com aquest que he rebut darrerament. L'entrada serà lletja del copón, però riureu una estona.

Què més us puc dir, avui juguem contra l'Enemic, o sigui que crec que ho deixo que ja m'estic començar a posar nerviós. Fins la setmana que vé, keep it pimp!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada