dimecres, 29 d’abril del 2015

Pimp my Deck: Death and Taxes

Bona tarda, pimperos i pimperes!
 
Avui per fi tinc Pimp my Deck de Legacy per mostrar-vos! Aquí teniu la Death and Taxes que portava setmanes esperant per poder penjar, fully signed (excepte per un Leonin Arbiter de base i dos Wilt-Leaf Liege de side, que no hi ha hagut manera), amb la que el Francisco Rodríguez va fer Top 16 a la Lliga Catalana de Legacy del passat novembre:
 
 
 
 
El deck en sí, des de l'òptica d'un jugador de combo, és repugnant, però tot pimpejat no queda malament del tot. Vegem-lo en detall:
 
 
 
 
 
 
 
 

Els Flickerwisp del Jeremy Enecio han estat els culpables del retard. També val a dir que han creuat l'Atlàntic quatre vegades, els pobres.

 
...i sí, els Vials haurien de ser els de Darksteel. Però, Greg Hildebrandt.

 
I aquí està el side, amb les Tutores que em va signar Sant Dan Frazier a Mungia farà uns mesos, entre altres cartes tot calentes.

I per avui ja estem! Molt possiblement la setmana que vé ja tingui novetats per penjar; si no, començaré amb les cartes negres de la col·lecció. De fet estic esperant un playset de cartes negres signades que no he vist a la meva vida, a veure si arriben. I si no, què hi farem.

Apa, fins la setmana que vé. Keep it pimp!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada