dimecres, 13 de juliol de 2016

Dimecres de novetats

Hola gentussa,

Avui toquen novetats! Principalment us ensenyaré el que he rebut fa pocs dies d'un contacte americà que tinc i que de tant en tant organitza signatures massives amb artistes. Abans, però, aquí teniu tres singletons que em vaig comprar per motius X que ja entendreu en uns mesos:
...de fet l'Island of Wak-Wak va sortir al side de la Power Monolith de la setmana passada, o sigui que s'explica sola. Les altres dues, ja ho veureu.

I aquí tenim les 39 cartes que us deia, signades per Mike Raabe, Anthony S. Waters, el gran Anson Maddocks, Julie Baroh, Christopher Moeller, Brom, Harold McNeill i Pat Morrissey:

 

Moltes d'aquestes cartes completen playsets (o 3-ofs), aquí les teniu juntament amb les seves companyes:
Encara em tornaran a entrar ganes de treure a passejar aquests tokens un altre cop!Amb aquests vuit Kobolds tan simpàtics (i ni un comentari sobre la signatura de la Julie, si us plau), aconsegueixo juntar tota l'horda de Legends:

Un playset que crida "Old School" pels quatre cantons!Hagués pogut juntar aquests Mazes amb els de Judge Program, però se'm va passar!


I igual que amb els Kobolds, amb aquestes Mines junto les 12 terres de l'Urzatron, d'Antiquities, totes diferents i signades (i ojo que les signatures del Tedin i el Poole tenen pinta de ser súper-antigues també). M'han dit que l'Urzatron aquest es juga a Modern, però a mi què m'importa.
I amb aquestes Snow-Covered lands tan maques, acabem l'entrada d'avui. La setmana que vé reprendrem la secció de Pimp my History, amb un deck de Vintage de fa un parell d'anys amb Rituals i tocinacos. Entre tant, que mai us faltin les cartes per fer les vostres baralles i keep it pimp!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada