dimecres, 20 de juliol del 2016

Pimp my History: Ritual Oath (Vintage, 2012)

Bona tarda, amics i simpatitzants del pimpisme!

Avui toca baralla de Vintage de fa quatre anys, tot i que es podria jugar el proper dissabte a la LCV i ningú es sorprendria; és el que té aquest metagame tan dinàmic i maco del Vintage. Però en fi, no hem vingut aquí a rajar, si no a ensenyar la Ritual Oath amb la que el Jaume Bonet va fer Top 8 a la lliga de juny de 2012:

 
 

Molt maca i molt pimpejada; com sempre, de fet. Vegem-la en detall:








Les FoWs són les d'Alliances per que a 2012 encara no havien sortit les Judge Foil. I el Hurkyl's és de Xth per que tinc deixats els d'Antiquities i no me'n recordava. En fi, així trec aquest (i el seu company del sideboard) de la carpeta una estona.


Aquí està la tonyina del deck: Les Oath foil signed, els enchantments negres de combar, els Griselbrand amb la signatura/garabato del Kieryluk i aquesta Show and Tell tan maca i que m'ha donat tantes alegries (i més que espero que em doni).

I aquí teniu el side, també tot signadet i multicolor i tal:


I ja està. No crec que tingui prou cartes per fer una entrada de novetats dimecres que ve, o sigui que suposo que seguiré ensenyant-vos artefactes de la col·lecció. Fins llavors, que us topdeckejeu tot el que necessiteu i keep it pimp!


2 comentaris: