dimecres, 14 de setembre del 2016

Pimp my History: Big Red (Legacy, 2013)

Bona tarda, sectaris del pimp!

Avui toca recordar una baralla de Legacy del passat! De fet no és tan del passat, es podria jugar demà mateix, però diguem que no ha fet un bon resultat a la Lliga Catalana de Legacy des que el bo del Xavi Cantos va fer Top 16 amb ella a la lliga de Malgrat de Mar de juny de 2013. En fi, sense més històries, aquí teniu una fabulosa Big Red!

 
 

Un deck absolutament espectacular i amb molta pinta de ser ultra-divertit de jugar. Com veureu, aquesta versió no està tan fully signed com és habitual; falten les Sandstone Needles, un Worldspine Wurm i les Pyromancy, aquestes per motius biològics irreversibles. Vegem el deck en detall:


Doncs en efecte, no vaig trobar Alan Rabinowitz per les Needles. També he de dir que no vaig buscar gaire.


Però al menys tinc les Scalding Tarn signades!


De debò que tenia agendat fer avui aquest deck des de feia mesos; que tingui els Emrakuls alterats des de fa dos caps de setmana i encara no els hagués ensenyat és pura casualitat!


Respecte al tercer Worldspine Wurm què puc dir; en tenia dos signats des de sempre i resulta que aquesta versió en juga tres. La veritat, em va fer mandra tornar a contactar amb en Richard Wright per un puto cartró.


I la història dels Simian signats per darrera l'he explicat ja tantes vegades que no té ni gràcia. Passo fins i tot d'ensenyar-vos els reversos signats.


Els Trompos aquests tenen la signatura lletja de quan el Michael Sutfin porta mil hores signant i ja s'ha cansat. Me'n compraria quatre més per substituir aquests, però em fa pal.


I aquí tenim el sideboard, al que li falten dues Trinis signades degut també al trist fet biològic:


I per avui ja us he ensenyat prou mandanga! Just aquesta tarda he anat a recollir un paquet amb una pila de cartes signed, que potser us ensenyi la propera setmana. Si no, seguiríem amb els artefactes de la col·lecció. Ho sabrem tots (jo inclòs) el proper dimecres.

Fins llavors, que els vostres Griselbrands baixin de torn 1 amb haste i keep it pimp!


2 comentaris:

  1. Barajonaco! No el coneixia aquest. Vaig passant anys jugant Pyromancy a un pet deck, però mai les havia vist a un deck de veritat...

    ResponElimina
  2. Crec que tampoc és habitual jugar Pyromancys en aquest deck, però mira, aquesta versió els portava i li va anar prou bé :)

    ResponElimina