dimecres, 28 de setembre del 2016

Pimp my History: Keeper (Vintage, 2011)

Molt bona tarda, pimperos i pimperes!

Avui, com sempre dic i sempre és cert, toca un deck la mar de maco! Aquest cop us delectaré amb una de les darreres Keeper de tota la vida que es van veure a la LCV. En concret, aquesta versió la va portar l'Ernest Ruiz a la lliga de març de 2011, fent un meritori Top 4. Aquí la teniu, fully signed i amb alguna alteració sandunguera:


 
 

No és un deck que jo hagi de jugar mai, però s'ha de reconèixer que amb tantes coloraines, duals, una Scalding i no sé què més, és visualment espectacular. Vegem-lo en detall:






No faig gaires comentaris, avui, per que espero que les cartes parlin per si soles. I a part tinc pressa, que tinc un sopar ara. Comentaré que l'alteració del Crucible és tan espantosa que fa gràcia i tot.







I jo què sé, anem al sideboard, no?



Doncs amb això finiquitem el porno-pimp d'avui! La setmana que ve tindrem unes quantes novetats que m'han arribat les darreres setmanes; entre elles, unes quantes cartes que necessitava com l'aire per seguint pimpejant l'Eldrazi, tant a Vintage com a Legacy.

Però tot això serà la setmana que ve. Entre tant, que sempre tingueu doble FoW de mà (excepte quan jugueu contra mi), i keep it pimp!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada