dimecres, 5 d’octubre de 2016

Felix, Martiniere, Tedin

Bona tarda, xavalots (de fet ja bona nit, que avui vaig ultra-mega-tard)!

Doncs res, avui tinc per tots vosaltres una pila de novetats bastant espectaculars, modèstia a part! Com és habitual en aquest tipus d'entrades, començarem fluixet, amb un parell de Greater Realm of Preservation signats per NéNé Thomas pel side d'un deck d'Old School que, si no es torça res, hauria d'estar acabat en relativament pocs mesos:


I continuant amb les minúcies, un Molten Vortex foil signed que em feia falta pel side del deck de Legacy que pujaré la propera setmana. Clar que, tenint en compte que l'artista és Philip Straub, i tots sabem com és de xungo trobar coses signades d'aquest home, potser no és tanta minúcia!


I ara ja ens posem seriosos. A començament de setembre hi van haver les Top Series a Barcelona, de fet a dos minuts exactes de casa meva, i van portar d'artista convidat al grandíssim Mark Tedin. I vaig aprofitar per fer-me alterar quatre cosetes:


Vegem-les en detall, començant per aquests Emrakuls gràcies als quals la meva Omni-Tell està arribant a uns nivells de pijerío estratosfèrics:


Seguim amb els Ponders. Els dos d'avall ja els tenia alterats; de fet la idea era alterar només els altres dos per tal que quedessin igualats. No va poder ser: els nous són molt més guapos que els antics. Què hi farem, ho podré suportar (i al final em vaig liar i vaig alterar els Emrakulots també!).Aquesta Necro-Impotence s'ha convertit en el separador oficial dels decks de Legacy...


...i el Chaos Confetti, dels d'Old School!

I ara ja podem passar a altres temes. Un dels meus contactes d'Estats Units ha creat una xarxa de signatures tremebunda, gràcies a la qual uns quants frikis de Barcelona ens estem aconseguint signar fins la roba interior. Clar, quan arriba un paquet de cartes signades d'aquest home, és com si fos el dia de Reis. I fa pocs dies en va arribar una, amb aquest bé de Déu de cartrons:

El tal Greg Spalenka crec que només va il·lustrar els cinc Charms. En tenia tres i vaig aprofitar. Molt maca la signatura aquesta.


I ara un artista que ha fet la felicitat de tots els fans del colorless, el símbol del rombito i les Eternitats Cegues:


Vegem-ho tot en detall:Portava mesos esperant que em tornessin aquests Endless One per posar-los a la White Eldrazi de Vintage. No es pot dir que de moment m'estiguin donant gaire sort, però suposo que això no és culpa d'ells.Seguim amb més cartes ideals per fer versions rares d'Eldrazi a Legacy:


I un cop ventilats els Eldrazi, uns quants cartrons signats per Stephan Martiniere:


El Dark Depths de baix i el token de Chuck Norris ja els tenia d'abans. Aquest home té un garabato absurd de signatura, però sorprenentment és un garabato súper-coherent. A part a mi m'agrada, què hòsties.


I acabem l'entrada d'avui amb un playset de Beta, que no tot ha de ser foil en aquesta vall de llàgrimes. De Pestilences ja en tenia una (lògicament, ja que tinc tota Beta signada, no sé si ho havia comentat mai), però en vaig aconseguir tres còpies més i me les he fet signar. Una de les meves cartes preferides dels dies de l'antigor, la Pestilence.

I amb això ja estarem per avui. La setmana que ve us ensenyaré un Pimp my Deck de Legacy que se'm havia quedat penjat des del passat novembre i del qual ha estat molt complicat aconseguir les cartes que em faltaven. Ara, jo crec que quedarà espectacular (tot i que hi ha unes quantes cartes que no estan signades, ja us ho dic ara).

Apa, dimecres que ve més. Que el vostre correu rebosi de cartes signades cada dia i keep it pimp!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada