dimecres, 29 de maig del 2013

Pimp my deck: Grixis Control

Bona tarda, minyons,
 
Avui torna a tocar un Pimp my Deck! Aquest cop, us mostraré la molt tonyinosa Grixis Control amb la que l'Aleix Dosta va fer Top 16 a la LCV de març, tota ella (main i side) betafoilsigned. Pimp Level: 75/75. Vegem-la:

 
 
Delectem-nos ara amb unes quantes fotos en detall:









I de postres, el sideboard:


Maco el deck, no?

Doncs per aquesta setmana això serà tot. No tinc gaire clar què publicaré la setmana que vé, depèn de si m'arriben unes quantes coses sucoses que m'estic comprant aquests dies. Si no m'arriben ja improvisaré alguna entrada, encara que sigui més modesta que les habituals, que coses per ensenyar sempre n'hi ha una o una altra.

Apa, sigueu bons. Fins la setmana que vé i keep it pimp!

 

dimarts, 21 de maig del 2013

Pimp my deck: Deadguy Ale

Bona tarda quitxalla,
 
Avui, després de ni se sap quants mesos, tinc per tots vosaltres un Pimp my Deck de Legacy, en concret, de la Deadguy Ale que el Javier Domínguez aka Thalai va portar a la LCL de gener, i amb la que va fer Top 9. D'aquest deck tinc 59 de les 60 cartes de base betafoilsigned (em falta el Batterskull), i 11 de les 15 de side, també. Diguem que té un pimp level de 70/75. Vegem-la:

 
 

I ara vegem-la de més a prop:







 
I aquí tenim el sideboard, del qual em falten per pimpejar la Phyrexian Arena, la Relic of Progenitus i les dues Zealous Persecution:


Crec que tinc formes d'aconseguir tenir signades les cinc cartes que em falten abans de final d'any. Ja veurem!

I per avui això és tot. La setmana que vé, un altre Pimp my Deck, novament d'un deck de Vintage. Ara me'n vaig al Primavera Sound, que ja faig tard. Fins la propera i keep it pimp!


 

dimecres, 15 de maig del 2013

Letter from Michael Sutfin

Bona tarda, pimpers!

Si us en recordeu, fa una setmana vaig comentar que m'havien retornats sobres enviats a dos dibuixants. Del primer, Ron Spencer, ja vem fer l'entrada el mateix dimecres. Avui farem els honors al segon, el molt admirable Michael Sutfin:


El Cloud Elemental de baix a la dreta és un Artist Proof que el bo de Mr. Sutfin va adjuntar amb els meus 15 cartrons. Vegem el botí més en detall:


Tant l'Exalted Angel com la Bargain de més a la dreta ja les tenia, i entre altres coses, serveixen per veure com evoluciona la signatura del Sutfin. Quan té temps i ganes el tio es regala, per que les signatures de les cartes que em van arribar la setmana passada, en la meva opinió, són simplement brutals...


...i si no, veieu aquest bé de Déu de Vendilions!



Fins aquí el que em va arribar la setmana passada. Ara, per complertar una mica l'entrada d'avui, us mostro les cartes del Sutfin que ja tenia signades. Els Time Spirals m'encanten, segurament estan signats des de fa la tira d'anys per que la signatura es veu diferent, menys evolucionada:
 

I tres dels quatre Tops, en canvi, tenen la signatura del "W8" aquella tan lletja, que suposo que és de quan setà signant a alguna convenció o GP i està tip de passar-se hores amb les signatures:


El signat en platejat, tot i això, no és tan lleig. M'he plantejat comprar 4 Spirals i 4 Trompos (Baldufes Endevinadores d'en Sensei, que diria el Raül Rabionet), i enviar-los per tenir-los signats iguals, però no puc gastar tanta pasta!

En fi, que del Michael Sutfin ja estem. Aquesta tarda, a l'arribar a casa, tenia un parell de sobres més esperant-me. En un d'ells hi havia el Gaddock de l'esquerra d'aquesta foto, que li farà companyia a l'altre:


I en l'altre, el tercer Manabond signed, que no és que m'hagi de servir de gaire però quan un és golafre no pot evitar fer compres d'aquestes:


I ara sí que això és tot per avui! La setmana que vé, si dissabte em tornen unes quantes cartes que tinc deixades, faré el Pimp my Deck de la LCL de gener (que ja ha plogut des de llavors). I si tot va bé, en dues setmanes tindrem una Letter From molt tremenda. Ja veurem si hi ha sort.

Fins llavors, que vagi bé i keep it pimp!

dimecres, 8 de maig del 2013

Letter from Ron Spencer, i una Trinisphere

Bona tarda, estimats tots,

Ves per on, jo que estava preocupat per si no tenia res que ensenyar aquesta setmana, i en dos dies m'han arribat dos sobres plens de cartrons tacats de tinta! Avui, però, només us mostraré el que em va arribar ahir, cortesia del gran Ron Spencer:


Fem una visió més detallada. Aquí tenim el Desire i la Will, juntament amb els dos que ja tenia d'abans. Com veieu, la signatura del sr. Spencer es molt homogènia (de fet, ara mateix no tinc ni idea de quines eren les còpies que tenia d'abans i quines són les noves):


Uns Shapeshifters perque sí, i les Teràpies, a les que les hi tenia moltes ganes:



Tres Terrors, dos que tenia d'abans i l'alterat que em va arribar ahir. OJO al catxo d'alteració terrorífica que s'ha cascat l'amic Ron:



I per acabar, 4 Bridges que fan que els meus sideboards quan jugo MUD deixin de ser penosament un-pimps (que és el que passa quan jugues Relics, Cages i/o Ratchet Bombs i ets incapaç de localitzar a cap dels seus il·lustradors).

Ja que estem amb el tema Spencer, us adjunto els 4 Crucibles que ja tenia de fa temps, més que res per destacar l'altra alteració aberrant que va perpetrar Mr. Spencer (Chaos Orb vs. indigestió de callos amb cigrons):



I del tema Spencer ja estem. Aquests dies he anat rebent un parell de cosetes xules, a saber, una Ethersworn Canonist amb la que complerto el playset (és la de dalt a l'esquerra), i un playset de Kird Apes d'Arabian signats per Ken Meyer, Jr. Darrerament m'estan tornant a agradar molt més les versions antigues de les cartes que les foil més modernes. No tinc criteri.



I per acabar l'entrada d'avui, la joia que vaig aconseguir fa un parell de dissabtes:


Gràcies a això vaig poder jugar l'Espresso amb el maindeck fully signed. Em vaig estampar 1-5, però això no és culpa del pimp (espero). I ara mateix, el recompte de cartes restringides betafoilsigned és de 40/41 (el Regrowth va caure de la llista fa uns dies, i segueixo sense tenir l'Imperial Seal signat: per cert, si algú en veu algun, que m'ho faci saber, si us plau).

I això és tot. Si algun dels habituals em llegeix des d'Annecy, que vagi molt bé!

Keep it pimp!
 

dimecres, 1 de maig del 2013

Pimp my Deck: Talrand Gush

Bona tarda i feliç maig, companys,

Aquesta setmana toca Pimp my Deck, que estic intentant posar-me al dia amb els decks guapos que juga la penya a les Lligues Catalanes. Així doncs, us presento la Talrand Gush que va portar el Guillem Ragull a la LCV de febrer, amb la que no recordo si va fer Top 8 o Top 16. 59 de les 60 cartes del maindeck estan signades (falta la Misty Rainforest; potser algun dia), i també està signat el side sencer. Vegem-la:


Aquí estan les típiques fotos en detall:









I aquí, el sideboard:

I per avui ja hi ha prou de pimp. No tinc gaire clar què us ensenyaré la setmana que vé, depèn de si m'arriba algun dels mil paquets que tinc pendents de tornar de diversos punts del globus terraqui; si no és així, potser faci un Pimp my Deck de Legacy. O si no, alguna cosa trobarem. Dissabte passat, just abans d'estampar-me un cop més a la LCV, vaig aconseguir un cartró bastant exclusiu, però per una sola carta també em sap greu fer una entrada. En fi, qui sap, vivim en temps incerts.

Salut i keep it pimp!