dimecres, 4 de juny del 2014

Pimp my Deck: U/R Delver

Molt bona tarda, reis i reines meus!

Després d'una setmana de descans dedicada a la música i el vici desfermats, aquí està un altre cop el vostre blog favorit! Aquesta setmana us mostraré la versió pimp de la U/R Delver amb la que l'Alberto Quintero va fer Top 16 a la LCL de gener, fully signed excepte, com no!, per les 4 Scalding Tarns que el Philip Straub es nega a signar-me, i per 3 Relic of Progenitus del side que també són bastant complicades, ja que en Jean-Sébastien Rossbach tampoc signa. En fi, aquí teniu el deck, que tot i això és la mar de mono:

 
 

I ara les clàssiques fotos des de més a prop:




Aquí tenim els Delvers transformats en insectes xungos, i els 4 tokens d'Elemental signats dels que disposo actualment:



 
...ojo, que un dels Dazes està alterat. No és una extreme alteration que diguem, no.


I el sideboard, en el que, si sou observadors, veureu tres cartes que encara no us havia presentat i que em van arribar fa molt pocs dies. No us preocupeu, que la presentació formal us la faré en breu:


I això és tot per aquesta setmana! El proper dimecres, si no passa res estrany, inaugurarem una nova secció a Super Secret Tech, que espero que us agradi tant com a mi m'agradarà ensenyar-vos-la. I els propers Pimp my Deck, corresponents a les lligues de febrer, aniran dedicats a dos decks de combo més macos que un concert de Godspeed You! Black Emperor des de primera fila.

Així doncs, dimecres que vé, més. Keep it pimp!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada